Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 03 Lis, 2011
Zaspamuj o materiały reklamowe i promocyjne, o uznanie undisputed.pl jako oficjalnego fanowskiego forum o ich grze i na koniec o przedpremierowe kopie redaktorskie dla zarządu strony undisputed.pl. Napiszemy im recenzje, niech wiedzą, że Polska też gra:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Wysłany: Czw 03 Lis, 2011
To napisz, że jesteśmy z Bronxu i tylko udajemy Polaków, żeby Chicago nas kochało
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Słyszał ktoś z was o dodatku w którym ma przelewać sie wiecej krwi po twarzach zawodników? kiedys czytałem o tym w necie a teraz nigdzie nie moge znalesc informacji czy takowy dodatek ujrzy światło dzienne?
z0ha_PL
Zawodnik: Rampage Jackson,Shogan Rua
PSN ID: z0ha_PL
GamerTag: z0ha_PL
Level: 135
Rekord w Lidze OMC: --
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012
Panowie a teraz cos z innej beczki, wysylam z innego konta stasiu28 zaproszenia bo mam problemy
z boost packiem, kurde wie ktos jak to mozna sprawdzic gdzie on jest po pobraniu . Story playstation pobralo mi kase trzy razy i po pobraniu mialem niebieskie puste okno bez download, dzownilem kilka razy do nich do thq i thq twierdzi ze to ich wina ze musi byc w history download ale nie mam nic i nie mialem opcji download podczas kupowania szukam na na forach duzo ludzi o tym pisze ale podawane z oficjalnego forum playstation sa innfo linie w pizdzie je mam bo musze placic a czekalem chyba do thq i sony po 10 minut na polaczenie potem rozmowa to niema sensu szkoda kasy.Pierwsze dwa razy sony nic nie powiedzialo koles bredzil o jakims koncie online w ufc i ze tam to powinno byc idiota jeden wiec dzwonic do nich ochoty juz nie mam.Ostattnia wiadomosc od jakiegos admina czy kogos podal numer i prosze dzownic to niech napisze baran i sprawdze sobie a nie dzownic bo sie czeka w uj i troche potem rozmowy to nie wim ile mnie wyniesie ten bost pack niby za 7 zl.
_________________ Spieszmy sie kochac ludzi bo tak szybko odchodza
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Wto 21 Lut, 2012
Oto całe THQ, sram na nich narazie nie mam zamiaru pakować im mojej ciężko zarobionej forsy w kieszeń nie jestem pewien czy problem lezy po stronie PSN czy THQ ale z doswiadczenia stawiam na drugie
Ściągał ktoś cafa z online?Widziałem filmik na YT jak gostek pobrał Fedora,tyle że on miał ranking 14 i dlatego nie wiem - czy to jest opłacalne?Jak ściągnę takiego gotowca,a on mi nie podejdzie,to czy będę mógł go wyebać?Trach i ni ma!
Jak kto co za i ile? Myślisz że chcą ich dać jako DLC skoro już są w grze?
z0ha_PL
Zawodnik: Rampage Jackson,Shogan Rua
PSN ID: z0ha_PL
GamerTag: z0ha_PL
Level: 135
Rekord w Lidze OMC: --
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012
Aro w tym wypadku to wina sony bo na xie jak zawsze wszystko wporzadku tylko oczywiscie sony cos ma niedopracowane cos, poprostu przy zakupie nie pojawial sie komunikat download tylko niebieskie , okno i nadal sony twierdzi ze mam na dysku ten boost pack ale nie wim jak qrde to sprawdzic niby sa extra punkty do cafa ale w grze niema opcji zadnej ani nic to nawet niewiem ile tych punktow. Robilem cafa i nigdzie niema opcji zwiazanej z boost packiem nic nie piszeextra popints boost pack czy cos. A wracajac do sony pierwszy raz zabrali mi wiecej kasy nis trzeba jakas dziwna akcja zmienili tranzakcje ze uzywasz tego zjebanego portfela wirtualnego ok jest opcja najmniej 5 funciakow trzeba zaladowac na portfel podalem 4 cyfry z karty bla bla bla ok pojawilo mi sie nagle 7.85 mysalalem ze ta roznica 3.85 bo chcialem tlyko 5 to jakies dodatkowe extra maly bonus czy cos wczoraj z banku dostalem wydruk i pobrali mi 15 funtow nie wiem kompletnie jak to sie stalo nie raz kupowalem dodatkowe mapy itp i wszystko byl ok.To byl pierwszy zakup tym wirtualnym portwelem i bomba w uj wydalem 15 funtow boost pack mial kosztowac 1.59 i nadal nie wiem czy go mam po tej transakcji powiedzialem sobie ze mam wyjebane na sony pierwsza i moja ostatnia konsola playstation bede mial okazje odrazu biore xboksa a jak dzwonie do sony do to samo jak z thq bledno kolo czekasz z 10 min albo wiecej potem bredzi gosciu cos, nawet mi sie nie chce dzownic do nich Fu.... you SOny crap
[ Dodano: Sro 22 Lut, 2012 ]
napisalem jak Thq w tym przypadku oni nei sa niczemu winni odrazu mowili ze to problem sony to tylko produkt thq ale za sprzedaz odpowiada sony i taka prawda jest powiedzial mi koles z thq ze napisze mi email do sony odnosnie boost packa, ale nie chce mi sie juz nic robic bo te jelenie z sony beda mi wmawiac ze to moja wina i dadotkowe koszta telefonu tylko jak moja dziewczyna tez widziala chcialem tylko 5 funtow a tu akcje jakies dziwne nie zbiednieje od tych 15 funtow ale nie tkne konsoli sony .Fu... you SONY craP!
_________________ Spieszmy sie kochac ludzi bo tak szybko odchodza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum