1.Jak ucieć , jeżeli ktoś siedzi na mnie.
2.Jak unikać ciosów.
3.Czy tylko kręcenie gałką powoduje zrobienie dzwigni.
4.Gdzie jest linia staminy?
suchys85
Zawodnik: Frank Mir
GamerTag: suchypoland85
Level: 123
Wysłany: Pią 30 Lip, 2010
jak grasz na boxie to uniki LB i strzepniecie lewego analoga. Pasek staminy musisz wlaczyc w opcjach a dzwignie tylko i wylacznie krecenie analogiem jak ktos siedzi na tobie to ciezko jest sie uwolnic ale jest to wykonalne albo reversale albo krecisz prawym analogiem najlepiej wez turtoial i pocwicz sobie
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 31 Lip, 2010
W 2010 nie trzeba włączać staminy i można grać"na czuja", widać kiedy zawodnik sapie. Co do uników: nie trzeba robić flika, wystarczy trzymając RB/R1 wychylić prawą gałkę w dowolną stronę. LB to modyfikator ciosu/przejść.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Sob 31 Lip, 2010
Lol, faktycznie lewego analoga trzeba ruszyć. Ale nie musi to być nic zdecydowanego, byle chwile przed lub w trakcie ciosu.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pią 06 Sie, 2010
Co to jest CS?
To ja tez dam jedno banalne pytanie na, ktore nie znam odpowiedzi. Jest czesto tak sytuacja, ze powala goscia ciosem i nie zdarze do niego doleciec, a on juz wstaje, mozna jakos podbiec???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum