Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 30 Paź, 2010
Jeszcze jedna taka akcja i koleś wylatuje. Pytał o to trzy razy i trzy razy dostał odpowiedź. Nie karmić trolla.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Jeszcze jedna taka akcja i koleś wylatuje. Pytał o to trzy razy i trzy razy dostał odpowiedź. Nie karmić trolla.
Posluchalem Twojej rady troszke poszperalem i znalazlem to co chcialem,a teraz mam pytanie odnosnie campow,chcialem sie nauczyc kopania w glowe(L1+X)i kopie kolesia w glowe i rzadne punkty mi nie leca nie wiem o co chodzi,co mam robic????(szukalem tego na forum ale nie moge znalezc,zeby nie bylo)
Ostatnio zmieniony przez bolo1929 Nie 31 Paź, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Musisz bodajże zrobić combo (wszystko jedno jakie) i uderzyć gościa 3x bez bloku.Za to będziesz miał zwykłe pkt.,a jak chcesz mieć te extra,to te 3 kopy w ryj pod rząd.
Musisz bodajże zrobić combo (wszystko jedno jakie) i uderzyć gościa 3x bez bloku.Za to będziesz miał zwykłe pkt.,a jak chcesz mieć te extra,to te 3 kopy w ryj pod rząd.
Napizgasz czym popadnie i gdzie popadnie!3x z rzędu trafisz kola i pkt. zaliczony!Co do tych extra,to nie musisz kopać 3x w głowę,tylko raz i np. dwa ciosy w nogi lub w głowę i extra jest!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum