Wysłany: Nie 02 Sty, 2011 [PSP] Poczatek Gry nieogarniam
Witam. Zaczelem grac w ufc na psp. Zrobilem nowa kariere i juz troche gralem mam 100 strenght 70 speeda i 70 cardio. W skilach mam juz standing strikes offense 50 standing kick offense 50 clinch grapple offense i defense 50 ground grapple offense 70 a defence 50 submission offense 50 a cala reszta 30. Waga cieżka. Mam wytrenowane kopniecia w glowe w campach tylko. Kazdy mnie wykancza w parteze jedna dzwignia. Nic nie moge poradzic. Nie wiem jak sie bronic w parteze. Ktore campy i jakie umjejetnosci opanowac zeby wygrywac w parteze. Ktore skille poprawiac. W stojce daje kazdemu rade lecz teraz jak jestem juz 3 w rankingu kazdy sprowadza mnie do parteru i odrazu balacha i koniec. Mam 4 poziom sparingow. Styl walki Muay Thai. Powiedzcie mi co mam zrobic i co ukonczyc zeby byc dobrym w parteze. Nie umiem zadnych zejsc do parteru. Jedyne co to tylko wjazd na nogi. Jak sie nauczyc tego przezutu co robi Brock Lesnar R + dzojstik w klinczu zapasniczym (na brzuch) ? Wszystkie dzwignie potrafie zalozyc ale nie da sie ich wykonczyc. Nawet jak sa oszolomieni. A zaraz po tym oni mi zakladaja i za kazdym razem wykanczaja. W co dawac nastepnie w Speed , Cardio czy w treningi? Jak dalej kontunuowac treningi i skille. Ktore szkoly ukonczyc. Prosze bardzo o pomoc. Robie juz 5 kariere i nie moge ogarnac . Z gory wielkie dzieki.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 02 Sty, 2011
Przejdź tutorial parterowy. Na psp wystarczy 3-4 szybkie obroty gałką(większa ilość zabiłaby analoga)i sub skończony, jeśli masz czym. Z 30 nawet nie próbuj.
Cała reszta jest na forum, kariera i system gry na psp niczym nie różni się od wersji ps3/x360. Brakuje tylko kilku bardziej złożonych animacji.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Submission to jest wykonczenie dzwigni czy co?? w co mam dawac zeby dobrze sie wyrywac z dzwigni i z parteru i zeby dobrze konczyc dzwignie i wgle wszystko z parteru i do ilu? Ktore campu ukonczyc? ktore sa najlepsze prosze o pomoc
Wysłany: Nie 02 Sty, 2011
Ty mi lepiej powiedz, czy masz oryginał i replaye są normalne? Bo na full iso były jakby urywane po sekundzie, góra dwóch.
Tak, submission to dźwignie i duszenia. Gdzieś w dziale dla początkujących jest wyjaśnienie wszystkich skillów, chyba trzeba to przykleić.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pon 03 Sty, 2011
Daremny twój trud, Klimo. Z tego co widać wyżej pytający nie zna podstaw angielskiego, a spis ruchów których można się nauczyć jest też w grze, w menu danego campu. Inna sprawa że jest tego wch.j i trochę a menu wolno się ładuje.
Nastepny Problem. Mam juz wszystkie skile 70 i mistzostwo juz ogarnelem wszystko. Chcialem zagrac przez neta. Da sie na PSP? Mam iso. Gra sciagana z internetu. Daje ta opcje online i nie ma ani 1 osoby online jak utwazam wlasna walke to nikt nie chce przyjsc. Co zrobic?? Jak zagrac??
Wysłany: Pon 03 Sty, 2011
Wszystko ogarnięte więc zamykam. O online pisałem w innym temacie, nie ma i nie będzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum