chciałbym sie dowiedziec jak sie robi na ps3 takie przejcie tzn w pozycji bocznej wsakuje kolanem na reke a przeciwnikowi wystaje głowa i mozna wtedy ładowac wiem ze takie cos ma velasqez bo pare razy mi wyszło.kto jeszcze ma takie przejcie w ufc 2010? a jeszcze jedno jak sie robi wyskok z kolana wiem ze rua to potrafi.z góry dzieki.
dzieki spoko juz mi wychodzi tylko mi jeszcze powiedzcie czy wszyscy to maja??bo velasqez i nogeira na pewno.. a i jeszcze pare pytan:
1.jesli leze a ktos chce wejsc mi w garde ze sójki to co mam wcisnąć?bo widziałem ze mozna kolesia odepchnać..
2.co mozna robic zawodnikami bjj w parterze oprócz dzwigni chodzi mi o przejscia czy tylko rewersami moge wychodzic czy jeszcze mają cos innego np gumowa garda albo motylkwa i jak to sie robi??
3.jak sie uderza łokciami w parterze albo wali hammerfistami??
dzieki spoko juz mi wychodzi tylko mi jeszcze powiedzcie czy wszyscy to maja??bo velasqez i nogeira na pewno.. a i jeszcze pare pytan:
1.jesli leze a ktos chce wejsc mi w garde ze sójki to co mam wcisnąć?bo widziałem ze mozna kolesia odepchnać..
2.co mozna robic zawodnikami bjj w parterze oprócz dzwigni chodzi mi o przejscia czy tylko rewersami moge wychodzic czy jeszcze mają cos innego np gumowa garda albo motylkwa i jak to sie robi??
3.jak sie uderza łokciami w parterze albo wali hammerfistami??
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 26 Paź, 2010
A ja polecam Action List. Nie ma typowych podziałów na bjj i niebjj.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 26 Paź, 2010
a ja polecam tutorial i action list razem lirykwmp - dobrze mowisz ale nie do konca, odepchnac typa mozesz kierujac prawa gałke ale w kierunku przeciwnym niz on sam sie znajduje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum