Wysłany: Wto 25 Sty, 2011 Problem z UFC2010 online :(
Aktywowałem bezpłatnego golda na moim xboxie, włączam UFC i xbox live mode jest niedostępny... Klikam na niego i piszę że trzeba wpisać kod , (komunikat z zapytaniem czy chcę aktywować kod) , akceptuję i przeskakuje mi do okienka gdzie moge kupić jakieś łatki za kredyty których nie mam ,a miejsca na wpisanie kodu nie ma nigdzie...
Także gdzie ja mam wpisać ten kod?
I wogoóle na początku wyskakuje mi komunikat "There is new DLC avaliable. Would you like to up date?"
Gdy dam tak - i tak nie mogę pobrać gdyż nie mam punktów MS , gdy dam nie wyskakuje komunikat że nie będe mogł zlokalizować Xbox live matches :/
ja nic z tego nie czaje... gdzie mogę wpisać ten kod?
Bardzo proszę o pomoc bo kupiłem tą grę właśnie po to aby grać online.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 25 Sty, 2011
Na forum był już poruszany temat wpisania kodu by grać online. W ps3 jest tak, w prawym górnym rogu masz ikonki. I jedna z nich bodajże środkowa służy do wpisania kodu z książeczki. Akceptujesz wszystko i możesz grać online. Podejrzewam, że na xbl jest bardzo podobnie.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Wysłany: Wto 25 Sty, 2011
Med89 napisał/a:
Klikam na niego i piszę jest że trzeba wpisać kod , (komunikat z zapytaniem czy chcę aktywować kod) , akceptuję i przeskakuje mi do okienka gdzie moge kupić jakieś łatki za kredyty których nie mam
a linijkę niżej masz przycisk Wymień kod/Redeem Code i tam wpisujesz kod z instrukcji. Było wałkowane w dziale dla początkujących i pewnie w innych tematach z serii"mam problem ale nie potrafię nazwać tematu prawidłowo".
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Sro 26 Sty, 2011
Taki temat już jest, tylko nazwany jest pewnie"problem, pomocy, mam problem, o co chodzi"albo podobnie. Wystarczy go znaleźć i wyedytować tytuł. W dziale dla początkujących jest pod nazwą "Rejestracja gry".
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Sob 29 Sty, 2011
Najlepiej mieć kilka kont na konsoli. Aktywacje działają na wszystkich i nie trzeba się martwić o polską kompatybilność.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum