Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pon 24 Paź, 2011 Problem z padem
Ludzie czy Wy tez tak czasem macie,że naciskasz inne przyciski a robi co innego...np:
-chce pobalansowac ciałem a on mi zamiast tego wali haka na tułów
-wale 2 razy np lewą reką....a potem po tych dwoch ciosach bez naciskania niczego kopie czy wali prawa reka
Ma ktoś takie cyrki?? i to juz od dawien dawna to mam
No Wydało sie dlaczego jestes taki dobry masz super inteligentnego pada składajace odpowiednie kombinacje do sytuacji //Raczej pad do wymiany //Sprobuj jeszcze grac na kablu pod zasilaniem i sprawdz czy tez bedzie robił takie cyrki.
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Wysłany: Pon 24 Paź, 2011
JasonX napisał/a:
No Wydało sie dlaczego jestes taki dobry masz super inteligentnego pada składajace odpowiednie kombinacje do sytuacji //Raczej pad do wymiany //Sprobuj jeszcze grac na kablu pod zasilaniem i sprawdz czy tez bedzie robił takie cyrki.
Raz dobrze, a razy cyrk ale chodzi o to ze w inych grach bez zarzutu! nic a nic Fifa czy EA MMA, działa jak nówka
Ja miałem za to tak ze padem ze mi sie zawieszał w EA MMA tak jakbym cały czas trzymał gałke do gory (podłaczyłem pada na kabel to sie odwiesił i działał normalnie )
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 24 Paź, 2011
Ja tak mam na nieoryginalnych padach od X. Trzymam w prawo to idzie w lewo, chce kopnąć a leci takedown, bardzo często. Do tego stopnia często, że nie gram już na tanich padach w MMA i w bijatyki w ogóle.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Ja tak mam na nieoryginalnych padach od X. Trzymam w prawo to idzie w lewo, chce kopnąć a leci takedown, bardzo często. Do tego stopnia często, że nie gram już na tanich padach w MMA i w bijatyki w ogóle.
Haha no to niezle pad wie lepiej czego chcesz
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Wto 25 Paź, 2011
Pady od ps3 są strasznie delikatne Po jakimś czasie zaczyna strzelać plastik. I na dłuższą metę kręcenie analogiem bardzo szybkie do submission też wpływa na niekorzyść. Aro w jakimś poście napisał, że rozwalił tak pada.
Jak to się będzie powtarzało to wymiana. Lub można poszukać jakiś filmików instruktażowych i samemu naprawić to ustrojstwo czarne Jest kilka filmików na yt
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Wysłany: Pią 28 Paź, 2011
Ja mam pada jak nówka szkoda mi bulic 100 z hakiem za pada tylko przez to,że gra mnie wkurza...choć nie powiem,iż chęć przysłowiowego "pierdolnięcia o ścianę" czasem we mnie aż iskrzy
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011
moim zdaniem najlepsze jakościowo pady od Sony to czasy PSX i wczesne PS2, sprzet był nie do zajechania, liczne zalania sznity na obudowie ale nigdy zadnych pęknieć czy uszkodzen w przewodzie.
Wysłany: Nie 11 Gru, 2011
Serio nikt nie ma pomysłu z czym to może być związane? W innych grach pad sprawny w 100 %. BA! W UFC 2010 jak gram na konsole to tez jest ok. Problemy są tylko w grze online!
Bo nie idzie nawet dobrze posmamowac no np. chodze lewym analogiem, prawym trzymam blok i po za tym nic!!!...a mój fighter wykonuje serie 2 lewych prostych i low kicka WTF??
Może płyta upośledzona?
Może serwery albo połaczenie jakies kitowe?
Może pad nie lubi spamu i utrudnia mi grę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum