Kupiłem sobie konto gold dzisiaj bo myślałem ze coś się zmieniło od 2 miesięcy w online... Ale jest tak samo. I mam do was pytanie. Czy jest jakiś patch specjalny? Czy dalej się nie da gra.??
Ja nawet mam problem ze znalezieniem partnera w grze rankingowej. proszę o pomoc....Bo grę specjalnie kupiłem żeby grac po niecie i Xbo live gold też
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 25 Wrz, 2010
W porę się obejrzałeś. Online zostali już totalni maniacy, w ranked nikt nie będzie teraz grał. W następnym tygodniu czyszczą wyniki z ostatnich kilku miesięcy, chyba że tylko tak mówią. Albo za tydzień znowu będą tłumy, albo ludzie pokażą THQ środkowy palec/dolną część pleców i będą czekać na EA MMA, demo już we wtorek.
A grać można było i nadal można, tylko nie bardzo jest z kim:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Aha super.Wielkie dzięki za odpowiedz. Ja kupiłem sobie takie na 48 h te doładowania...dobrze że nie cały miesiąc...To ja bym miał prośbę. Jak byś mogł to napisz czy jak wejdzie to poprawienie to czy da się grac
Ja na PS3 na przeciwnika w raned matchu czekam max 3 minuty, ale zwykle ktos szybciej sie zjawia.
_________________ Powyższy post prezentuje opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on zostać wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum