Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Problem z grą w necie
Autor Wiadomość
Buby

Wysłany: Sob 25 Wrz, 2010   Problem z grą w necie

Witam

Kupiłem sobie konto gold dzisiaj bo myślałem ze coś się zmieniło od 2 miesięcy w online... Ale jest tak samo. I mam do was pytanie. Czy jest jakiś patch specjalny? Czy dalej się nie da gra.??

Ja nawet mam problem ze znalezieniem partnera w grze rankingowej. proszę o pomoc....Bo grę specjalnie kupiłem żeby grac po niecie i Xbo live gold też

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sob 25 Wrz, 2010   

W porę się obejrzałeś. Online zostali już totalni maniacy, w ranked nikt nie będzie teraz grał. W następnym tygodniu czyszczą wyniki z ostatnich kilku miesięcy, chyba że tylko tak mówią. Albo za tydzień znowu będą tłumy, albo ludzie pokażą THQ środkowy palec/dolną część pleców i będą czekać na EA MMA, demo już we wtorek.
A grać można było i nadal można, tylko nie bardzo jest z kim:)
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Buby

Wysłany: Sob 25 Wrz, 2010   

Aha super.Wielkie dzięki za odpowiedz. Ja kupiłem sobie takie na 48 h te doładowania...dobrze że nie cały miesiąc...To ja bym miał prośbę. Jak byś mogł to napisz czy jak wejdzie to poprawienie to czy da się grac

Pozdrawiam !

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 26 Wrz, 2010   

co wy gadacie, ja nie narzekam na chetnych do gry, widocznie zalezy to od posiadanej platformy 8)

Uploaded with ImageShack.us

Jamal

Wysłany: Nie 26 Wrz, 2010   

Ja na PS3 na przeciwnika w raned matchu czekam max 3 minuty, ale zwykle ktos szybciej sie zjawia.
Powyższy post prezentuje opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on zostać wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podania przyczyny.

Odpowiedz do tematu