Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Sob 02 Lip, 2011
BO pewnie gibasz lewa galka ot tak zeby moze blokowac przejscia a kazde pstrykniecie galeczki pozera porcje staminy blokowac lewa galka tylko gdy ma byc przejscie bo tak to tracisz stamine
I tak chja sie da zrobic jak trafisz na typa z dobra stojka co gra na buttonach kombo 4 punchy po brzuchu i po tobie (temu kto zrobił 2 sterowania w tej grze powinni urwac jaja)
Ostatnio chciałem isc na podboj sredniej i zdobic trzeci pas i były takie lagi ze mnie składaly białasy//niema to jak oprzec system gre na timingu //walka z lagiem i przeciwnikiem mnie przerasta 4 porazki pod rzad wkurf i do tego wszedzie CAF;)
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Wysłany: Nie 03 Lip, 2011
JasonX napisał/a:
I tak chja sie da zrobic jak trafisz na typa z dobra stojka co gra na buttonach kombo 4 punchy po brzuchu i po tobie (temu kto zrobił 2 sterowania w tej grze powinni urwac jaja)
Ostatnio chciałem isc na podboj sredniej i zdobic trzeci pas i były takie lagi ze mnie składaly białasy//niema to jak oprzec system gre na timingu //walka z lagiem i przeciwnikiem mnie przerasta 4 porazki pod rzad wkurf i do tego wszedzie CAF;)
Gra jest super!!! pod warunkiem,że grasz ze swoimi przydupasami czyli ludzmi którzy wiedza co to gra dla przyjemnosci wtedy jest gra boska dla mnie, a tak ? to samo co ufc. Tu zmorą jest parter a w ufc klincz i siata
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Dokładnie nie można machać gałką od blokowania bo dupa Trzeba parować ciosy i da się długawo wytrzymać A blokować jego przejścia gdy je faktycznie robi Wiadomo, że jak trafisz na gościa obcykanego jest gorzej i prędzej czy później padniesz.
W sumie dużo gorszy do obrony jest klincz jak już dobrze złapie i nawala z łokci. Ciężko jest je wszystkie wyłapać i przeważnie jak nie uda się uciec to K.O po minucie
Gra jest naprawdę kozak!!!! Szkoda, że jej wcześniej nie nabyłem..
Tylko szkoda, że za każdym razem rewersy nie wychodzą tylko trzeba blokować.
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
W półgardzie po 3-4kolanach pęka blok, po kolejnych 2-3 jest zero staminy. Można bić go w ryj, a kolana i tak robią swoje. Raz, że są szybsze. Dwa, że są mocniejsze. Trzy, że na dole stamina odnawia się tylko wtedy, jak koleś się bawi i trzaska sobie więcej punktów. Jeśli na PS3 nie robią stamina glitch - gratuluję. Na x niestety nie idzie w to grać, a na player match EA nie wpadło
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Dzisiaj to już było przegięcie. Blokuje typa w parterze, ma zero staminy, ja pełno. Kopnął mnie trzy razy piętami w nery, efekt: stamina 0, torso 0. Sprawdzałem tymi zawodnikami na dwa pady i dupa, trzeba lutować ze 20 sekund bez przerwy żeby piętami zbić torso i staminę do zera. W wadze lekkiej można jeszcze spotkać normalnych, i już prawie mam belkę na niebieskim pasie
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pon 04 Lip, 2011
Miszcz Stefan napisał/a:
W półgardzie po 3-4kolanach pęka blok, po kolejnych 2-3 jest zero staminy. Można bić go w ryj, a kolana i tak robią swoje. Raz, że są szybsze. Dwa, że są mocniejsze. Trzy, że na dole stamina odnawia się tylko wtedy, jak koleś się bawi i trzaska sobie więcej punktów. Jeśli na PS3 nie robią stamina glitch - gratuluję. Na x niestety nie idzie w to grać, a na player match EA nie wpadło
Wysłany: Pią 15 Lip, 2011
W tej grze chodzi tylko o to zeby nie wypulic sie ze staminy czyli jak wyprowadzasz combo:
- to albo wiesz ze wchodzi i kladziesz typa ( idealny hendo i fiedzia bo maja granaty z C4 w lapach)
- albo wyprowadzasz serie 2-3 ciosow tak zeby maks polowa staminy uciekla i cofasz sie bez bloku bedac przygotowanym na zrobienie sprawla
Jeżeli wypulisz się ze staminy to dostajesz takedown i mozesz juz wylaczyc gre z kumatym graczem
I zauwazylem, ze warto wyczekac az koles zrobi obrotowe kopniecie, i kiedy obraca sie o 360 stopni (w momencie gdy jest plecami do nas) takedown z naszej strony i jestesmy w side control z 100 % stamina a rywal okolo 50-60 % .
I jezeli zalezy na wygranej to konczyc od razu a nie sie bawic mroczysz typa kilkukrotnie , mu wychodzi przpadkowy strzal, padasz na deski i nie da rady "wyklepac sie" kolkiem
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Pią 15 Lip, 2011
Po obrotowym kopnięciu idealnie wchodzi takedown . Jak przeciwnik je robi to często go na glebę biorę . O to dobra podpowiedź z tym żeby odchodzić bez bloku a wyłapać sprawla
Żeby się bawić z przeciwnikiem jak kotek z myszką to już trzeba grać dosyć dobrze Ale i tak może coś pójść nie tak i zawali nam dobre plomby i może być tko. Ja zawsze dopadam jak amstaff i dobijam łajzę Oczywiście na Rank bo z kolegą grac tak samo to nie bardzo
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum