Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Potrzebne osoby do tworzenia poradnika
Autor Wiadomość
KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Sob 02 Lip, 2011   

BO pewnie gibasz lewa galka :) ot tak zeby moze blokowac przejscia :) a kazde pstrykniecie galeczki pozera porcje staminy :) blokowac lewa galka tylko gdy ma byc przejscie bo tak to tracisz stamine :)

JasonX 

Zawodnik: Chuck i Wand
PSN ID: JasonX44
Level: 69
Wysłany: Nie 03 Lip, 2011   

I tak chja sie da zrobic jak trafisz na typa z dobra stojka co gra na buttonach kombo 4 punchy po brzuchu i po tobie (temu kto zrobił 2 sterowania w tej grze powinni urwac jaja)
Ostatnio chciałem isc na podboj sredniej i zdobic trzeci pas i były takie lagi ze mnie składaly białasy//niema to jak oprzec system gre na timingu //walka z lagiem i przeciwnikiem mnie przerasta 4 porazki pod rzad wkurf i do tego wszedzie CAF;)

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

JasonX napisał/a:
I tak chja sie da zrobic jak trafisz na typa z dobra stojka co gra na buttonach kombo 4 punchy po brzuchu i po tobie (temu kto zrobił 2 sterowania w tej grze powinni urwac jaja)
Ostatnio chciałem isc na podboj sredniej i zdobic trzeci pas i były takie lagi ze mnie składaly białasy//niema to jak oprzec system gre na timingu //walka z lagiem i przeciwnikiem mnie przerasta 4 porazki pod rzad wkurf i do tego wszedzie CAF;)

Gra jest super!!! pod warunkiem,że grasz ze swoimi przydupasami :) czyli ludzmi którzy wiedza co to gra dla przyjemnosci :) wtedy jest gra boska dla mnie, a tak ? to samo co ufc. Tu zmorą jest parter a w ufc klincz i siata :)

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Dokładnie nie można machać gałką od blokowania bo dupa :razz: Trzeba parować ciosy i da się długawo wytrzymać :razz: A blokować jego przejścia gdy je faktycznie robi :twisted: Wiadomo, że jak trafisz na gościa obcykanego jest gorzej i prędzej czy później padniesz.

W sumie dużo gorszy do obrony jest klincz jak już dobrze złapie i nawala z łokci. Ciężko jest je wszystkie wyłapać i przeważnie jak nie uda się uciec to K.O po minucie :grin:
Gra jest naprawdę kozak!!!! Szkoda, że jej wcześniej nie nabyłem..

Tylko szkoda, że za każdym razem rewersy nie wychodzą tylko trzeba blokować.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

W półgardzie po 3-4kolanach pęka blok, po kolejnych 2-3 jest zero staminy. Można bić go w ryj, a kolana i tak robią swoje. Raz, że są szybsze. Dwa, że są mocniejsze. Trzy, że na dole stamina odnawia się tylko wtedy, jak koleś się bawi i trzaska sobie więcej punktów. Jeśli na PS3 nie robią stamina glitch - gratuluję. Na x niestety nie idzie w to grać, a na player match EA nie wpadło :smile:
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

JasonX 

Na PS3 to samo

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Dzisiaj to już było przegięcie. Blokuje typa w parterze, ma zero staminy, ja pełno. Kopnął mnie trzy razy piętami w nery, efekt: stamina 0, torso 0. Sprawdzałem tymi zawodnikami na dwa pady i dupa, trzeba lutować ze 20 sekund bez przerwy żeby piętami zbić torso i staminę do zera. W wadze lekkiej można jeszcze spotkać normalnych, i już prawie mam belkę na niebieskim pasie :grin:
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Pon 04 Lip, 2011   

Miszcz Stefan napisał/a:
W półgardzie po 3-4kolanach pęka blok, po kolejnych 2-3 jest zero staminy. Można bić go w ryj, a kolana i tak robią swoje. Raz, że są szybsze. Dwa, że są mocniejsze. Trzy, że na dole stamina odnawia się tylko wtedy, jak koleś się bawi i trzaska sobie więcej punktów. Jeśli na PS3 nie robią stamina glitch - gratuluję. Na x niestety nie idzie w to grać, a na player match EA nie wpadło :smile:

Player match to u nich FIGHT CARD :) wiec wpadlo :P

JasonX 

Wysłany: Pon 04 Lip, 2011   

znam to obalam typa wale po brzusiu a typ mnie po nerach nogami po chwili mam zero staminy i robi sie po walce ;)

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Pią 15 Lip, 2011   

W tej grze chodzi tylko o to zeby nie wypulic sie ze staminy :) czyli jak wyprowadzasz combo:
- to albo wiesz ze wchodzi i kladziesz typa ( idealny hendo i fiedzia bo maja granaty z C4 w lapach)
- albo wyprowadzasz serie 2-3 ciosow tak zeby maks polowa staminy uciekla i cofasz sie bez bloku ;) bedac przygotowanym na zrobienie sprawla :)

Jeżeli wypulisz się ze staminy to dostajesz takedown i mozesz juz wylaczyc gre z kumatym graczem :mrgreen:

I zauwazylem, ze warto wyczekac az koles zrobi obrotowe kopniecie, i kiedy obraca sie o 360 stopni (w momencie gdy jest plecami do nas) takedown z naszej strony i jestesmy w side control z 100 % stamina a rywal okolo 50-60 % .

I jezeli zalezy na wygranej to konczyc od razu a nie sie bawic ;) mroczysz typa kilkukrotnie , mu wychodzi przpadkowy strzal, padasz na deski i nie da rady "wyklepac sie" kolkiem ;)

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pią 15 Lip, 2011   

Po obrotowym kopnięciu idealnie wchodzi takedown :wink: . Jak przeciwnik je robi to często go na glebę biorę :mrgreen: . O to dobra podpowiedź z tym żeby odchodzić bez bloku a wyłapać sprawla :grin:

Żeby się bawić z przeciwnikiem jak kotek z myszką to już trzeba grać dosyć dobrze :razz: Ale i tak może coś pójść nie tak i zawali nam dobre plomby i może być tko. Ja zawsze dopadam jak amstaff i dobijam łajzę :twisted: Oczywiście na Rank bo z kolegą grac tak samo to nie bardzo :grin:

Odpowiedz do tematu