Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011
Koleżko na forum jest wszystko napisane. Tylko jest to rozsiane w wielu tematach! Czytanie ich wszystkich Ci się przyda bo zyskasz od razu większą wiedzę i będziesz się lepiej prał. Każdy by chciał od razu gotowe odpowiedzi, ale niestety podstawówka się skończyła i trzeba trochę wysiłku
Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011
odp1 muay tai to muay tai wszystko w klinczu najlepiej
[ Dodano: Nie 06 Lut, 2011 ]
odp2 nie szukalem niestety i nie wiem poszukaj sam na googlach
odp3 najpierw cwiczysz sile cardio i szybkosc do 30.50.70 to sa stale rogi i nie ma spadku powyzej musisz kontrolowac zeby nie spadalo
odp4 sam sobie odpowiedziales na pytanie czwarte
odp5 zalezy od tego jak chcesz walczyc co lubisz jak stójka to napewno nie wresler i bjj musisz sam sie okreslic
odp6 nie ma schematu na to uczysz sie tego co ci poczebne bedzie i tyle
odp7 free to jest wolny sparing i pkt naliczane sa we wszystkie umiejetnosci a ten drugi tyczy sie konkretnych poszczegulnych skilów max 20pkt na sparing osobiscie powiem ci ze na koniec kariery mozna se zrobic tak zeby dobic do 100 ale tylko przed koncem kariery
odp8 kazda waga ma max próg HW SILA 100 cardio i speed 80 LHW sila 95 cardio i speed 85 nie pamietam reszty ale jak bedziesz kariere robil to sie dowiesz
odp9 jesli chodzi o kampy sa 2 rodzaje sparingów 1 to tarcze walisz w nie i tyle naliczane sa pkt zrobisz 100pkt i lvl up
2 rodzaj to zalezy od tego co wybrales przewaznie przejscia jezeli wybierasz cos w klinczau to musisz przejscia robic , przed campem zanim wcisniesz start wszystko ci pisze tylko czeba znac jezyk albo umiec kozystac ze slownika
A na czym polega Clinch Transtition? Btw . Już trochę ogarnąłem , ale rozwalają mnie Ci lepsi , także muszę się nauczyć przejść w clinchu , bo mnie tłuką . Chodzi mi o to , że na Campach trzeba zrobić " Clinch transition " i nie wiem o co chodzi zupełnie.
A , i gdy na Campie próbuje założyć dźwignie w określonym czasie to nigdy nie pyka . ;/
Mam obić kolesia i wtedy założyć mu suba? Bo nie kminie
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Wysłany: Pon 07 Lut, 2011
Kolega wyżej jest wybitnie uzdolniony:) Sam sobie odpowiada i oczekuje odpowiedzi, trudna sztuka A suby na campach wchodzą od ręki po każdym obaleniu, trzeba kręcić.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Zawsze dobrze jest obić bebechy przeciwnikowi, wtedy łatwiej jest mu suba założyć. Poślij mu kilka uderzeń i kopniaków, pasek wytrzymałości mu spadnie. Później trochę go umęcz w klinczu czy parterze, aż jego pasek zrobi się żółty i wtedy załóż dźwignie. Kręć szybko i dokładnie a na pewno wyjdzie ci nauka dźwigni na campie.
najprosciej subsmision na campach zrobic tak musisz miec sile min 70 i sub 70 ofens oraz graple 70 i robimy to tak : 3-5 suplexy pod żad i zakladamy R3 czyli subsmisoni i k.....a nie ma c....a ze nie wyjdzie
3-5 suplexy? Camp ma czas 2-3minuty, a zawodnik musi jeszcze wstać. Zwykłe obalenie i kręcenie, nie trzeba nic obijać ani męczyć. 50-70sub offense wystarczy do campów, to nie walka tylko trzaskania subów jeden za drugim żeby wyciągnąć 100 punktów za każdym razem, no chyba że na beginnerze to mniej.
Jak się ogarnę to napiszę poradnik krok po kroku do CAFa, chyba że ktoś mnie wyręczy to tylko dodam poprawki i przykleję.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011
Nie 2min tylko 5 i w zupelnosci wystarcza 3 suplexy stamina zejdzie o polowe i zakladasz subs. 3 suplexy +wykonczenie to jest nie cala min 5razy wystarczy i lvl up
[ Dodano: Wto 08 Lut, 2011 ]
a odnosnie pisania poradnika co tu pisac
1.trening sila cardio i szybkosc do 30 potem 50 ,70 i na maxa i pilnowac zeby nie spadlo
2.suplex na maxa do sparingów na lvl 3
3.sparingi res jakis camp i tak dalej zadna filozofia
12lat kariery monotonia malpa by sie nauczyla co robic
Co do campów, ok, ale sub nie kończy się na kimurze i nie kończy się na lv1. Wykręć 5 razy anakondę, necktie, gilotyne, darca, czy nawet heelhooka. Uda się na pierwszym campie. Potem już musisz robić najprostsze suby jak najszybciej, mnożnik leci w dół o 30% z każdym levelem. Nie ma czasu na suplexy i cokolwiek, takedown-sub-takedown-sub i tak do końca rundy.
Co do poradnika, ok, tylko jak widać niektórzy dalej nie załapali o co chodzi.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Chłopaki dajcie se spokój ze sparringami w karierze, zastusujcie sie do mojego sposobu ktory opisalem pare dni temu i spokoj, oszczednosc czasu i nerwów.
A co to za sposób?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum