Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Czw 10 Lut, 2011
Miszcz Stefan napisał/a:
Skorzystałem z twojego sposobu i przy okazji strzeliłem epic faila miesiąca
CAF po wszystkim był czerwony, ale dzięki temu, że nie miałem żadnych ciosów dostałęm 12000 na ciosy w techniqe edit. Wyszło z tego całę muay thai, całe GnP, po dwa zamachowe prawy+lewy, po dwa headkicki na każdą nogę, cała siatka i zostało jeszcze na kilka przejść i dwa rzuty. Postanowiłem typa wybielić jeszcze innym sposobem. Wywaliłem savegame, ten główny i odpaliłem grę. Myślałem, że jak zrobi nowego sejwa po patchu, to głupia gra nie załapie że to było przed patchem:) A tu dupa, wywaliło mi corrupted file na każdym cafie. Zostałem bez CAFów, na szczęście wiem jak w kilka godzin zrobić ich całą armię do wszystkiego. Szkoda mi tylko Kozlova bo wyglądał zawodowo a nie pamiętam skąd brałem przepis.
6000 pkt styka od 70 -100 na te 16 pozycji w sumie sposób spoko ale na biginer zeby campy jeszcze robic w wybranych pozycjiach to powodzenia
jakie campy ? campy robisz w karierze, a moj sposob nie uwzglednia campow, i wszystko robisz po karierze, normalnie jakbys sobie cheat'a zapodal na skill points'y.
A przepraszam, czy dobrze zrozumiałem? Jak po karierze edytować zawodnikowi technikę?
tworzysz zawodnika, zaczynasz kariere, maksujesz cardio speed i strenght, uczysz sie suplexa najlepiej + body lock offence, nastepnie maksujesz sobie tylko takedown offence + striking offence, potem do konca kariery robisz sparringi, gromadzisz tyle punktow i tylko sie da, przed ostatnia walka pakujesz wszystkie skille na 100, konczysz kariere, zapisujesz to, wgrywasz patcha, wbijasz w CREATE A FIGTER, load, edit i ustawiasz to co ci sie zywnie podoba.
Chodzi o to?
Czyli pierw muszę usunąć patcha potem przejść karierę wg. twojego sposobu, wgrać patcha i będę mógł technikę edytować?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum