Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011 [plotka] EA zamyka serwery MMA
Na kilku zachodnich forach pojawiły się plotki, jakoby EA miało"wkrótce"zamknąć serwery od MMA. Powód: zainteresowanie graczy znacznie mniejsze niż planowano. Kto jeszcze nie ma calaka, niech się streszcza, albo nawet nie zaczyna. Zapewniam, że nie ma nic bardziej wpieniającego w grze niż nieosiągalne osiągnięcia "bo śnieg" u producenta. Zamykanie serwerów w przypadku EA to normalka, więc w tych plotkach coś może być. Zwłaszcza, że sami przyznali, że pierwsze MMA im nie wyszło i już robią drugie.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011
Bo to barany i tyle niech zaczna NFS lepszego robic bo po ostatnim HOT PURSHIT tez sie nie popisali za bardzo dobrze ze tej gry sie pozbylem tak nawiasem nawet ostatni medal to klapa totalna jedyne co dobrze zrobioneto Harry Potter tak twierdza moje corki hehe
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011
Fifa 09 jest już zamknięta, 10 pewnie zamkną przy edycji 12. A o zamknięciu MMA gadają nawet na forum EA, jeszcze bez konkretnych dat, ale z zastrzeżeniem, że EA musi utrzymać otwarte serwery każdej gry 12 miesięcy, później zależnie od zainteresowania. Nie pamiętam kiedy wyszło EA MMA, ale raczej odwalą tylko minimum. Gdzieś znalazłem info, pewnie wyssane z palca, że regularnie online gra tylko kilkadziesiąt osób.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011
Jest duzo tzn. "sezonowców" ktorzy kupują gre bo jest świeża i na topie, a potem co sie z takimi dzieje to wlasnie widac, pozostaja tylko najwierniejsi
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011
Bo niestety jak się kupi grę dość późno to zostają tam sami wymiatacze! Podłączasz się przegrywasz ileś walk i odkładasz grę na półkę bądź allegro. I umówmy się nawet najlepsze i najciekawsze gry się nudzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum