Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[plotka] EA zamyka serwery MMA
Autor Wiadomość
Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011   [plotka] EA zamyka serwery MMA

Na kilku zachodnich forach pojawiły się plotki, jakoby EA miało"wkrótce"zamknąć serwery od MMA. Powód: zainteresowanie graczy znacznie mniejsze niż planowano. Kto jeszcze nie ma calaka, niech się streszcza, albo nawet nie zaczyna. Zapewniam, że nie ma nic bardziej wpieniającego w grze niż nieosiągalne osiągnięcia "bo śnieg" u producenta. Zamykanie serwerów w przypadku EA to normalka, więc w tych plotkach coś może być. Zwłaszcza, że sami przyznali, że pierwsze MMA im nie wyszło i już robią drugie.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

nitro 
mi to lotto

Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011   

Bo to barany i tyle niech zaczna NFS lepszego robic bo po ostatnim HOT PURSHIT tez sie nie popisali za bardzo dobrze ze tej gry sie pozbylem tak nawiasem nawet ostatni medal to klapa totalna jedyne co dobrze zrobioneto Harry Potter tak twierdza moje corki hehe

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 04 Kwi, 2011   

Ciekawe kiedy zamkna serwery of Fify 10, oby nie predko bo nadal gram :cool:

Uploaded with ImageShack.us

Trimado123 
Grafik

Zawodnik: Cain Velasquez
PSN ID: Trimado_PL
Wysłany: Wto 05 Kwi, 2011   

Ja myślę że około 2012r.-2014r.
Gdzieś już kiedyś chyba o tym czytałem :sad:

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Fifa 09 jest już zamknięta, 10 pewnie zamkną przy edycji 12. A o zamknięciu MMA gadają nawet na forum EA, jeszcze bez konkretnych dat, ale z zastrzeżeniem, że EA musi utrzymać otwarte serwery każdej gry 12 miesięcy, później zależnie od zainteresowania. Nie pamiętam kiedy wyszło EA MMA, ale raczej odwalą tylko minimum. Gdzieś znalazłem info, pewnie wyssane z palca, że regularnie online gra tylko kilkadziesiąt osób.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Trimado123 
Grafik

Zawodnik: Cain Velasquez
PSN ID: Trimado_PL

Miszcz Stefan, to jest fakt, naprawdę coraz mniej ludzi gra w takie gry jak MMA,UFC itp. i to mnie bardzo niepokoi :cry: :cry: :cry: :cry:

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Jest duzo tzn. "sezonowców" ktorzy kupują gre bo jest świeża i na topie, a potem co sie z takimi dzieje to wlasnie widac, pozostaja tylko najwierniejsi :cool:

Uploaded with ImageShack.us

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sro 06 Kwi, 2011   

Bo niestety jak się kupi grę dość późno to zostają tam sami wymiatacze! Podłączasz się przegrywasz ileś walk i odkładasz grę na półkę bądź allegro. I umówmy się nawet najlepsze i najciekawsze gry się nudzą.

Odpowiedz do tematu