Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Pierwsze wrażenia.
Autor Wiadomość
Apock

Wysłany: Pią 28 Maj, 2010   Pierwsze wrażenia.

Pograliśmy parenaście gier z DONKHT(hi yo^^) i możemy w końcu z resztą klasy, opowiadać swoje pierwsze spostrzeżenia, niejasności, że by potem jaśnie panujący nam moderator założył odpowiednie wątki w online, a ten zamkną.

Generalnie to ja to widzę tak:
W on line praktycznie nie da się grać, gra chodzi lekko 30% wolniej, parodia.

Dwa, jak sie k***a robi subbmision! :D

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pią 28 Maj, 2010   Re: Pierwsze wrażenia.

Apock napisał/a:
(...)że by potem jaśnie panujący nam moderator założył odpowiednie wątki w online, a ten zamkną.(...)
Panie, a nie umiesz Pan już sam wątku założyć? Ja tu tylko sprzątam i nie kląć mi tu bez potrzeby 8)
Submission jest względnie proste: energia ma kolory, im ciemniejszy i im jej mniej+mniej staminy, tym prostsze submission. Dochodzi jeszcze flash z"zaskoczenia"albo losowe, ciężko zgadnąć - to po demie, już chyba wszystkie akcje zrobiłem. Nie wypowiadam się więcej póki poczta mi gry nie dostarczy, w pełnej mogli coś zmienić.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pią 28 Maj, 2010   

ja narazie jeszcze siedze na demie, wkurzajace jest spamowanie akcji/chwytów przez zawodników, Machida ciagle robi takedown'y i ucieka, Evans ciagle tłucze tylko po pysku z haka i tez robi takedowny, rozumiem ze to sa ich "signature moves" ale nie moze tak byc przez cała walke, klincz fajna sprawa ze dodali w nim kilka nowych chwytów, ale co z tego, chcesz zmienic pozycje a CPU ciagle kontruje, a jak juz ci sie uda to tylko na sekunde, niech do tego dojdzie jeszcze skopany online i naprawde sie załamie :evil:

Uploaded with ImageShack.us

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101
Wysłany: Sob 29 Maj, 2010   

Aro nie łam się pełna wersja jest dynamiczniejsza, problem z online dotyczy tylko "ranked" pełno opcji dużo radości pięć walk w HD do obejrzenia min. Lesnar vs Mir 2 lub Liddell vs V.Silva tryb kariery rozbudowany naprawde w dobrą strone, naprawde czujesz się brac w tym udział więcej możliwości "wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy" sporo czasu minie zanim do wszystkiego się dojdzie, a mecze online ze znajomymi chodzą bez najmniejszych problemów.

panpan

Wysłany: Nie 30 Maj, 2010   

TheHurricane84 napisał/a:
pięć walk w HD do obejrzenia min. Lesnar vs Mir 2 lub Liddell vs V.Silva.

Gdzie to można obejrzec? Najpierw trzeba pewnie ukńczyc klasyczne walki w taki sposób jak to miało miejsce w rzeczywistosci tak?

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

panpan napisał/a:

Gdzie to można obejrzec? Najpierw trzeba pewnie ukńczyc klasyczne walki w taki sposób jak to miało miejsce w rzeczywistosci tak?

zapewne tak

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Aro nie łam się pełna wersja jest dynamiczniejsza, problem z online dotyczy tylko "ranked" pełno opcji dużo radości pięć walk w HD do obejrzenia min. Lesnar vs Mir 2 lub Liddell vs V.Silva tryb kariery rozbudowany naprawde w dobrą strone, naprawde czujesz się brac w tym udział więcej możliwości "wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy" sporo czasu minie zanim do wszystkiego się dojdzie, a mecze online ze znajomymi chodzą bez najmniejszych problemów.

ale mi chodzi o spamowanie ciosów/chwytów, ma to miejsce w fulo wersji nadal?

szyymko

AroMP4_PL napisał/a:
panpan napisał/a:

zapewne tak

nie trzeba nic odblokowywac. walki do obejrzenia sa od poczatku w głównym menu. bodajże 2 pozycja od dołu :) piekna jakosc. i jeszcze piekniejsze panie które zapowiadaja walki :)

Hurricane
VIP
KOmandor

Pierwsza pozycja od dołu zawartość ekskluzywna dla posiadaczy Playstation 3 pięć walk w HD fajnie zobaczyć to w takiej jakości i jak szymko wspomniał jest to już od samoego początku.

Hurricane
VIP
KOmandor

AroMP4_PL napisał/a:

ale mi chodzi o spamowanie ciosów/chwytów, ma to miejsce w fulo wersji nadal?

nie wiem czym jest spamowanie ciosów/chwytów jakbyś ujał to jakos po polsku to wiedziałbym co odpowiedzieć ...

szyymko

jemu chodzi chyba o to ze dany zawodnik uzywa tylko jednego rodzajów ciosów.

ja jednak nie mam takich odczuc w zwiazku z pełną wersją.

jestem jak najbardziej za tym tytułem. powiem wiecej, tak gra jest 2x lepsza niz jej poprzedniczka

Hurricane
VIP
KOmandor

szyymko napisał/a:
tak gra jest 2x lepsza niz jej poprzedniczka

W 100% się z tym zgadzam.

...jak ktoś nie umie pływać...

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

szyymko napisał/a:
tak gra jest 2x lepsza niz jej poprzedniczka

W 100% się z tym zgadzam.

...jak ktoś nie umie pływać...

pływać akurat umie i to całkiem dobrze :P

Apock

Wysłany: Pon 31 Maj, 2010   

Okey, ktos mi powie, co konkretnie ma dawac ta motyla garda? I niektore postacie maja rubber guard. To trza posprawdzac ;]

panpan

Wysłany: Pon 31 Maj, 2010   

No własnie. Udało sie już komus zrobic rubber guard? w ps3 to niby L1 + przejscie prawym analogiem tak jak to było w '09, ale jakos i tak mi nie wychodzi.

Odpowiedz do tematu