Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 13 Wrz, 2010
KLIMO napisał/a:
No dziś to k***a każda walka która nie została rozstrzygnięta w pierwszej rundzie zostawała przerywana no normalnie pierdolca dostac mozna musiałem się wyżalic...tak wiem powinienem w pierwszej rundzie łupac wszystkich ale nie jestem jeszcze tak zajebisty
czesto mnie rozłacza tez, dlatego zostałem zmuszony zmienic taktyke, gram typkami BJJ i koncze walki przez suba najszybciej jak sie da
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Wto 14 Wrz, 2010
A jaką obrać taktykę na typa,który trzyma analog do tyłu (obrona przed obaleniem ) i cofa się cały czas ,czekając na kontrę....bo ja to nie lubię defensywy i u mnie zawsze pełna ofensywa i no z takimi zawsze po dupsku
I jak usunąc SZAKA ONILA?? bo Panowie ale liczyłem i na 16 randomów 8 razy SZAK ATAK! bez jaj trochę ;/ usunac gre? sejwa? macie pomysł? robił to już ktoś?
mogliby na te rozłaczanie jakiegoś patcha wypuścic...mogliby i chyba na tym sie skonczy
KLIMO napisał/a:
A jaką obrać taktykę na typa,który trzyma analog do tyłu (obrona przed obaleniem ) i cofa się cały czas ,czekając na kontrę....bo ja to nie lubię defensywy i u mnie zawsze pełna ofensywa i no z takimi zawsze po dupsku
I jak usunąc SZAKA ONILA?? bo Panowie ale liczyłem i na 16 randomów 8 razy SZAK ATAK! bez jaj trochę ;/ usunac gre? sejwa? macie pomysł? robił to już ktoś?
mogliby na te rozłaczanie jakiegoś patcha wypuścic...mogliby i chyba na tym sie skonczy
musisz usunąc save'a by pozbyc sie Shaq'a, co do pierwszego pytania, skoro ciagle typek trzyma obronę przed obaleniem, zbliz sie na troche, nastepnie szybko podbiegnij i załaduj mocna plombę albo kopniaka w pysk, innego pomysłu nie mam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Którego sejwa trzeba usunąć? Bo ja mam kilka + osobne do CAFów.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Taa...
a mi wczoraj trzy razy pod rząd Eddie Sanchez pasuje ci, tego się już nie da usunąć lol
Niestety już się przejadło trochę trzeba sobie urozmaicać.
Nie.
W 2009 jak ktoś miał opanowane reversy to był wręcz nie pokonany bo nie były tak łatwo wykonywalne, nadciąga podobno następny "patch" który ma wyeliminować ta łatwość (podobno) sam już nie wiem czy to lepiej czy gorzej...
Wysłany: Pią 17 Wrz, 2010
Dla mnie osobiście te reversale zabijają całą zabawę jedynie mogli by zostawić revers rzutu (bo inaczej tylko na tym bedzie polegac gra) a resztę utrudnić bo te rewersy nie zależą od umiejętności a od timing' u co ukazuje ten filmik :
Ps. a ten patch miał wyjsc 1 września ale coś jakies tam kłopoty czy nowe rzeczy wyhaczyli ;P zeby autoblock zlikwidowali i spamowanie rewersami na ziemi zeby hehehe
KLIMO napisał/a:
Dla mnie osobiście te reversale zabijają całą zabawę jedynie mogli by zostawić revers rzutu (bo inaczej tylko na tym bedzie polegac gra) a resztę utrudnić bo te rewersy nie zależą od umiejętności a od timing' u co ukazuje ten filmik :
Ps. a ten patch miał wyjsc 1 września ale coś jakies tam kłopoty czy nowe rzeczy wyhaczyli ;P zeby autoblock zlikwidowali i spamowanie rewersami na ziemi zeby hehehe
autoblok by mogli zlikwidowac, co do reversów to w 2009 podczas grania online, jakies 1/4 graczy na ktorych sie styknałem potrafiło wykonac revers, teraz jest to jakies 3/4, najlepsze jest to ze jak sobie opanujesz na perfekt to jestes w stanie wykonac revers nawet z klinczu pod klatką, mi to nawet dosyc wychodzi, choc czesto tez ulegam w ten sposob. W 2010 głownie jest tak ze jesli raz sie pomylisz w parterze i zostaniesz zreversowany przez kumatego gracza, to praktycznie jestes juz udupiony bo kazda proba zrobienia przejscia konczy sie reversem, i tak w kółko.
AroMP4_PL napisał/a:
KLIMO napisał/a:
autoblok by mogli zlikwidowac, co do reversów to w 2009 podczas grania online, jakies 1/4 graczy na ktorych sie styknałem potrafiło wykonac revers, teraz jest to jakies 3/4, najlepsze jest to ze jak sobie opanujesz na perfekt to jestes w stanie wykonac revers nawet z klinczu pod klatką, mi to nawet dosyc wychodzi, choc czesto tez ulegam w ten sposob. W 2010 głownie jest tak ze jesli raz sie pomylisz w parterze i zostaniesz zreversowany przez kumatego gracza, to praktycznie jestes juz udupiony bo kazda proba zrobienia przejscia konczy sie reversem, i tak w kółko.
Dokładnie przeturlasz się a on Cię odturla i tak w kółko może jak utrudnią reversy i zlikwidują autoblok więcej ludzi zacznie chętniej walczyć w stójce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum