Witam. Dawno nie byłem tutaj no forum. Mam pytanie bo chcę kupic sobie pakiec xbox live....tylko czy jest już patch na którym normalnie się gra w UFC??...pozrdrawiam
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pon 11 Kwi, 2011
Jajcy na ranked jak berety wygrywasz zalicza jaka przegrana, rozłącza i tez zalicza jaka przegrana. Trafiasz albo na świeżaka albo na spamera ;P takie to ranked teraz
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Ja juz wczoraj trafiłem na 3 spammerów, miałem nadzieje na ciekawą walke poniewaz byli to typki z lvl powyzej 70, nawet specjalnie wzialem Silve zeby sie bronic w klinczu, ale niestety, nic nie idzie pograc gdy koles nie robi nic innego poza lapanka i w strone siatki, straszna kurwica.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Sytuacja jest od jakiegoś czasu przekichana! Siata już coraz częściej jest wykorzystywana w Player Match. Także najlepszym rozwiązaniem jest granie ze znajomymi, wtedy pograsz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum