Aby zrobic fightera z Photo game face w ea mma nalezy :
1. Udac sie na strone EA sports world ( http://www.easports.com/ )
2. Zalogowac sie/Zarejestrowac (email musi zgadzac sie z naszym e-mailem z PSN ID/Gametag /
3. Po zarejestrowaniu nalezy nacisnac na MY PLAYER HUB
3. Wybrac zakładke GAME EXTENSIONS
4. Następnie w okenku Photo Face klikamy na upload new photo face
5. Dalej postepujemy zgodnie z instrukcjami instrukcjami ( dodajemy zdjecia i ustawiamy znaczniki )
6. W trybie CAF wybieramy photo game face i zdjecia ktore wysłalismy ,robimy fightera
7. Chwalimy sie na forum mutantem jakiego zrobilismy
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 22 Cze, 2011
U mnie to nie działa. Jak brałem upload new face, to wyskakiwało okno, którego nie dało się przewinąć w dół, a na ekranie się nie mieściło. Po skrolowaniu automatycznie wracało do góry.
Wybrałem opcję avatar 3D i był tam też skrót do photo face. Wybrałem co trzeba, doistalowałem plugin, odpaliłem edytor i mi się radeon wykrzaczył. Nagle miałem ekran w 16 kolorach i rozdziałce 640x480:) I tak przy każdej próbie. Tam jest jakaś notka, że MMA już tego nie supportuje, został fight night i golf. A jak jest w praktyce to nie wiem.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Działa ty probowałes robic avatara do profilu EA tam tak generuje i obciaza karte (TO NIE JEST PHOTO GAME FACE) //miałem ten sam problem co ty na PC ze mi przewijało do gory na laptopie wyswietlało normalnie i zrobiłem // ten PGF sapportuje Tigera , Fight nighta champion i 4 ,EA MMA
DANTE gdy strona nie łapie ci całej ramki i przerzuca ja do gory to wcisnij F11 włączy sie tryb pełnego ekranu powinno pomoc //Napisz czy ci sie udało i czy pomogło//
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 23 Cze, 2011
Dzięki, zadziałało w trybie pełnoekranowym ale na chrome, na firefoxie ni chuchu.
Marny ten tryb, skanuje tylko główne rysy twarzy, o fryzurze, brodzie, kształcie oczu itp. można zapomnieć, do tego jakieś dziwne przebarwienia są. To się może przydać do nakładania własnych tekstur na twarz, bierzemy pierwsze lepsze zdjęcie z netu, wgrywamy do ea, zmieniamy znaczniki na całą twarz i po kilkudziesięciu sekundach mamy plemiennego wodza albo wojownika z dupą na szyi:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum