Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Patch
Autor Wiadomość
KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Czw 19 Sie, 2010   

AroMP4_PL napisał/a:
Jamal napisał/a:
Za dużo zmian nie będzie, ale przynajmniej wiemy, że nie olewają graczy.

mnie i tak juz do sniebie nie przekonają, z UFC 2011 bedzie to samo, zobaczycie...

I wiesz co najśmieszniejsze?? Że i tak to kupimy :D

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Kto kupi, ten kupi 8) Ja czekam na ruch EA, jeśli będą wyraźnie lepsi, to podziękuję THQ. Z takim podejściem do klienta niech idą zbierać grzyby. Tego patcha nie powinno być, podobnie jak pierwszego, zamiast tego powinni zatrudnić testerów a nie lamerów.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Monopolista na rynku to ma w dupie właśnie. Wyjdzie konkurent to w następnej wersji raczej se nie pozwolą na nieróbstwo :wink:

Evans

Wysłany: Sob 21 Sie, 2010   

Niekoniecznie. Tak wlasnie sie skonczyla legenda Pesa ,ktory na poczatku bił na glowe Fife ,a wszyscy znamy finał.EA sie uczy, Thq zobaczymy...

Gladius

Wysłany: Czw 26 Sie, 2010   Patch wgrywany czy nie.

Mam pytanie. Czy patch do gry na SP3 jest wgrywany od razu na orginalną płytę z grą czy ściąga się go nadal z sieci? Pytam bo nie jestem pewien czy go mam. Nie łączyłem się nigdy z siecią przez PS3. Pytanie mi się wzięło że w trybie kariery nie mogę podczas sparingów "wydoić" więcej niż 30 ptk. Z drugiej strony omoplata jak nie wejdzie kończy się powstaniem z parteru obydwu zawodników. Więc albo ja nawaliłem w sparingach albo nie wiem....

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Czw 26 Sie, 2010   Re: Patch wgrywany czy nie.

Gladius napisał/a:
Mam pytanie. Czy patch do gry na SP3 jest wgrywany od razu na orginalną płytę z grą czy ściąga się go nadal z sieci? Pytam bo nie jestem pewien czy go mam. Nie łączyłem się nigdy z siecią przez PS3. Pytanie mi się wzięło że w trybie kariery nie mogę podczas sparingów "wydoić" więcej niż 30 ptk. Z drugiej strony omoplata jak nie wejdzie kończy się powstaniem z parteru obydwu zawodników. Więc albo ja nawaliłem w sparingach albo nie wiem....

skoro po anulowaniu omoplaty masz powrót z parteru tzn. ze NIE MASZ ZAINSTALOWANEJ AKTUALIZACJI 8)

Uploaded with ImageShack.us

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pią 24 Wrz, 2010   

Nowy patch nadchodzi 8) oto wszystkie usprawnienia ktre beda w nim zawarte:

* Adds Fighter Stats screen to the Online Fighter Select menu which allows users to view the statistics of the opponent's fighter before proceeding to the match. The Fighter Select menu mimics the UFC 2009 menu flow.

* Fixes the issue which causes Online fights end during the second round or later due to a network error message.

* Fixes an issue which occasionally causes individual player online records to reset on the leaderboard under certain network conditions.

* The text "UFC " is replaced with “Month” in the monthly ranked leaderboard header.

* Outdated Online Ticker messages will be purged each time the game is booted so that only new messages are displayed.

* Career CAF's which contain Attribute points that exceed the maximum limit for the weight division will no longer desynch during Online matches.

* The Connect Quality search options have been revised to be more clear. The options have been changed from "Off/Have Priority" to "Any/Best".

* Implements a client fix which allows for permanent Ranked leaderboard resets. Old data will no longer reappear on the leaderboards after the reset.

* The Connect Quality display will now only show zero bars when the connection quality cannot be obtained. Players with very poor connections will now be displayed with one red bar instead of zero bars.

* Reduces the amount of hitching which occurs during matches encountering lag.

* Quick Match will now automatically resume searching if the client fails to successfully join the first match found.

* Reduces the loading times when viewing Ranked leaderboards using gamer profiles with large friend lists.

* On the PS3, the TUF fighters will now be available in the Fighter Select menu.

* Removes the association between the DLC ON/OFF option and the TUF fighters. Players will be able to join matches regardless of whether the opponent has the TUF fighters.

Camps

* Fixes an issue where the Camp name is not displayed in the leaderboard correctly.

* Fixes multiple issues where incorrect data appeared in the Camp Player and Camp Friends leaderboards.

Career

* Fixes a rare issue which causes fighters who changed weight divisions to be incorrectly matched against opponents in the previous weight division.

* Increases Career Auto-Sparring rewards so that they are more balanced with Manual-Sparring Rewards.

* Reduces the frequency of Rachelle emails in Career mode.

* Fixes an issue where occasionally both fighters are awarded the same score, but one fighter receives a unanimous decision.

* Fixes a rare issue which causes a WFA fighter to appear instead of a UFC fighter in the Coming Out of Retirement email.

Gameplay

* Fixes an issue causing fighters to occasionally become frozen during transitions in the MT clinch.

* Balances Ground Grappling Reversals to reduce the ease of reversing opponents.

* Punches from Side Control will no longer be able to initiate a fight-ending state. Knees may still end the fight from Side Control.

* Camera shake will occur during charged submissions so that opponents can see that the submission is charging.

* CAF's will be announced as an "MMA Fighter" instead of "Street Fighter" or "Boxer" at the start of the match.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

A o autobloku cisza :cry:
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Ciekawe jak rewersale będą teraz....pewnie miesiąc i znowu każdy prawie nauczy się grac na nie ;)

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

zapomnieli jeszcze o jednym, naprawic zglitchowane trofeum Kay Tee Eff Ohh! :cry:

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

O zaktualizowaniu statystyk też zapomnieli. I pewnie jeszcze trochę się tego znajdzie, w końcu to THQ i dbają o graczy. Udowodnią to trzecim patchem, w końcu gra ma być na rynku 18 miesięcy. A w ogóle to kiedy ten patch wychodzi, czy już wyszedł? Bo pare dni nie odpalałem UFC a pierwszego patcha wywaliłem :D

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

z tego co pisza na fejsie to ma ukazac sie we wrzesniu, tydzien czasu jeszcze maja 8)

chmielu90

Wysłany: Pią 01 Paź, 2010   

chyba im się nie udało bo podłączyłem neta do xboxa i nic nie wyskoczyło

Odpowiedz do tematu