Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Patch (PS3)
Autor Wiadomość
Jamal

Wysłany: Pon 16 Sie, 2010   Patch (PS3)

Witam.
Właśnie kupiłem grę, ale jak wiadomo trzeba pobrać jeszcze najnowszy patch. I tu pojawia się problem. Czas oczekiwania na pobranie wyskakuje mi nawet 1000 minut. Czy jest możliwośc pobrania patcha na komputer, a potem instalacji na konsoli? Byłbym wdzięczny za link ;)
Pozdrawiam.
Powyższy post prezentuje opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on zostać wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podania przyczyny.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010   Re: Patch (PS3)

Jamal napisał/a:
Witam.
Właśnie kupiłem grę, ale jak wiadomo trzeba pobrać jeszcze najnowszy patch. I tu pojawia się problem. Czas oczekiwania na pobranie wyskakuje mi nawet 1000 minut. Czy jest możliwośc pobrania patcha na komputer, a potem instalacji na konsoli? Byłbym wdzięczny za link ;)
Pozdrawiam.

to gra na konsole wiec absolutnie nie ma takiej możliwosci.

Uploaded with ImageShack.us

Jamal

Wysłany: Wto 17 Sie, 2010   

Problem rozwiązany. Tak sobie myślałem i przypomniałem sobie, że odkąd
kupiłem drugiego pada (Vakoss) nic nie ściągałem, bo prędkości były... śmieszne. Kiedy go odłączyłem, patch pobrał się w minutę. Nie wiem jak pad może ingerować w wi-fi, ale najważniejsze, że wszystko już działa.
Powyższy post prezentuje opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on zostać wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podania przyczyny.

aRchiPL

Wysłany: Pon 20 Wrz, 2010   

Witam, nie chciałem zakładać już nowego wątku dlatego pisze tutaj..

Mianowicie kupiłem grę z miesiąc temu może dwa i jestem totalnym początkującym.

Skąd można ściągnąć patch? A jeżeli już jest to po czym mogę to poznać, że został już wgrany? Bo nie przypominam sobie abym coś ściągał do tej gry
[dodam, że jest to platforma ps3]
Z góry dziękuję za odpowiedź

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

aRchiPL napisał/a:
Witam, nie chciałem zakładać już nowego wątku dlatego pisze tutaj..

Mianowicie kupiłem grę z miesiąc temu może dwa i jestem totalnym początkującym.

Skąd można ściągnąć patch? A jeżeli już jest to po czym mogę to poznać, że został już wgrany? Bo nie przypominam sobie abym coś ściągał do tej gry
[dodam, że jest to platforma ps3]
Z góry dziękuję za odpowiedź

masz połaczenie z internetem w konsoli?

aRchiPL

Tak

a przyokazji mam pytanie, jak tak szybko podbiega sie do przeciwnika? i czym jest "flick:?

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

aRchiPL napisał/a:
Tak

a przyokazji mam pytanie, jak tak szybko podbiega sie do przeciwnika? i czym jest "flick:?

odp na te zagadnienia znajdziesz sobie na forum, albo napisz do mnie na PSN, co do patcha, gdy pierwszy raz odpalasz gre, nastepuje instalacja na dysk trwardy, potem skoro twierdzisz ze masz neta w konsoli to powinna a raczej napewno pojawiła ci sie informacja ze sciaga sie aktualizacja (ok 30mb waży), trwa to moze z 15min. napewno masz ja zainstalowana, bo inaczej nie odpalilbys trybu online, no chyba ze jeszcze go nie aktywowałeś, co jest całkiem mozliwe.

aRchiPL

Aktywowana :P dziekuje za pomoc

Odpowiedz do tematu