Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 21 Cze, 2011 Pakowanie submission i grappling na 100
Łatwy sposób na przypakowanie submission i grapplingu do maksymalnej wartości:
- przechodzimy karierę do momentu odblokowania opcji Travel
- szukamy trenera, który oferuje obronę przed subem poprzez wytrzymanie 60 sekund bez poddania (Rickson Gracie, Pat Miletich, pewnie też jakiś judoka, ja brałem najtańszych)
- zaczynamy trening i nie czekamy na submission, tylko zrzucamy typa z mounta i sami przechodzimy do dosiadu. Tutaj tylko blokujemy jego przejścia przez minutę. Jeśli trening nie pozwala na zmianę pozycji, to blokujemy próbę założenia suba:)
- trening powtarzamy bez symulacji aż do walki
- jak już jakiś sub będzie na full, to szukamy podobnego treningu u innych trenerów, który zwiększy inny sub skill
- powtarzać do wymaksowania wszystkiego
Po 10-11 walkach submission, grapple deffense i stamina recovery jest na 100.
Dotyczy zawodnika bjj, u pozostałych będzie szło wolniej, bo mniej mają na starcie.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum