Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 03 Lut, 2012
Teraz mam igloo
Granie niezbyt mnie kręci odkąd dostałem bana, "na poważnie" to grałem z miesiąc temu albo i lepiej. Czekam na nowe konsole albo przynajmniej dobre gry
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Wysłany: Pią 03 Lut, 2012
KLIMO juz przedłużyłem. Jeszcze Panowie jedna sprawa 1 turniej robimy samo ufc czy chcecie też Pride i jesli tak to pride mógłby ktos inny poprowadzić a jak nie to ja. Myślałem zeby 1 pride zrobić w Middleweigh pride Walki typu Anderson Silva vs George St-Pierr
Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC: 7-11-0
Wysłany: Czw 09 Lut, 2012
Tak sie zastanawiam czy jesli bedzie mozliwosc wyboru sim mode w online to czy w zasadach ma byc granie własnie na sim mode ? mysle ze wtedy to wogóle byly by wyrównane walki ???
_________________ HW: Brock Lesnar
LHW: Forrest Griffin,Chuck Liddell
MW: Vitor Belfort,Chris Leben
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 10 Lut, 2012
JarasUFC napisał/a:
Tak sie zastanawiam czy jesli bedzie mozliwosc wyboru sim mode w online to czy w zasadach ma byc granie własnie na sim mode ? mysle ze wtedy to wogóle byly by wyrównane walki ???
Pewnie, że tak nie bedzię wtedy szarpania gąły tylko roważna gra
Wysłany: Sro 29 Lut, 2012
Turniej trwa w najlepsze
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Sro 07 Mar, 2012
Na X360 sporo ludzi wali na piratach i nie gra online. Pozostali sprzedają grę kilka tygodni po premierze, a ci co zostali nie wiedzą, że takie undisputed.pl istnieje:) Zbierz ludzi i możecie się turniejować.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum