Przyjmowane są zapisy do Polskiej Ligi UFC.
Szczegóły na http://daante.pl
W miarę powiększaniem tematyki serwisu, potrzebne będą osoby na stanowiska moderatorów funkcyjnych, ale to jeszcze nie teraz. Na razie zobaczymy co z tego wyjdzie.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
To jest tylko nazwa mnie tez nie przekonuje, ale taka jest, niz sama nazwa wazniejsze co bedzie tam zawarte lub co będzie sie tam odbywac, Chcesz o tym porozmawiac zapytaj Daante.
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010
Że co? Forum o UFC jest jedno - Undisputed.pl i jedno pozostanie.
Na daante.pl jest póki co liga i być może będzie rozszerzenie o inne gry, na pewno nie będzie tam nacisku na Undisputed 2010. To byłby chlew i powtarzanie wszystkiego co już jest tutaj. O pozycji w wyszukiwarkach nie wspomnę, bo tam praktycznie jeszcze jej nie ma.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Miszcz Stefan napisał/a:
Że co? Forum o UFC jest jedno - Undisputed.pl i jedno pozostanie.
Na daante.pl jest póki co liga i być może będzie rozszerzenie o inne gry, na pewno nie będzie tam nacisku na Undisputed 2010. To byłby chlew i powtarzanie wszystkiego co już jest tutaj. O pozycji w wyszukiwarkach nie wspomnę, bo tam praktycznie jeszcze jej nie ma.
czyli co zamierzacie, nowe forum z nowym adresem o UFC i nie tylko?
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Na dzień dzisiejszy ciężko stwierdzić co zamierzamy - nie ma użytkowników, a od nich wszystko zależy. Założeniem głównym była liga i luźne forum będące uzupełnieniem obecnego.
No nie wiarygodne wszyscy graja, a nikt nie chce wziąć udziału w lidze, nie jestem w stanie tego zrozumieć, bo nie uwierzę w to że w ciągu tygodnia można nie znaleźć 15 minut na włączenie konsoli i rozegranie walki, a jaki może być inny powód który odstrasza ?
Do ligi zarejestrowało się (niestety) kilka osób które z wielką chęcią pobawiły by się w ten oto sposób, lecz jest to na tym etapie nie możliwe, bo liga licząca 10 osób to jakaś komedia i tak więc stoimy w miejscu, a na undisputed.pl jest ponad 60 aktywnych graczy którzy mogliby z powodzeniem wziąć udział, gdyż ich umiejętności są nad wyraz wystarczające.
Widać mentalność polskich graczy jest dziwna (żeby nie ująć tego w bardziej drastyczny sposób) nie potrafię tego w żaden sposób określić nie mówiąc już o zrozumieniu przecież cokolwiek by nie mówili-i tak grają.
Liga www.ofc-league.com zrzesza z 1000 jak nie lepiej graczy którzy grają czerpiąc z tego wielką frajdę, wiem coś o tym bo sam biorę w tym udział wyszedłem z inicjatywa dla wszystkich którzy graja w UFC i nie radzą sobie zbytnio z angielskim, ale przecież nic na siłę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum