Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Online MMA Challenge OMC 1
Autor Wiadomość
Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sro 28 Lip, 2010   Online MMA Challenge OMC 1

Przyjmowane są zapisy do Polskiej Ligi UFC.
Szczegóły na http://daante.pl
W miarę powiększaniem tematyki serwisu, potrzebne będą osoby na stanowiska moderatorów funkcyjnych, ale to jeszcze nie teraz. Na razie zobaczymy co z tego wyjdzie.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sro 28 Lip, 2010   

te nowe forum bedzie pod innym adresem? czy nadal pod undisputed.pl ?

Uploaded with ImageShack.us

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

Będzie widniało pod adresem ( w zasadzie już widnieje ), który widzisz wytłuszczony na żółto nad twoim postem, zajrzyj ...

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

TheHurricane84 napisał/a:
Będzie widniało pod adresem ( w zasadzie już widnieje ), który widzisz wytłuszczony na żółto nad twoim postem, zajrzyj ...

no przeciez widze, dlatego pytam, czy bedzie pod adresem daante.pl troche lipna nazwa jak na forum o UFC 2010 ale ok.

Hurricane
VIP
KOmandor

Wysłany: Czw 29 Lip, 2010   

To jest tylko nazwa mnie tez nie przekonuje, ale taka jest, niz sama nazwa wazniejsze co bedzie tam zawarte lub co będzie sie tam odbywac, Chcesz o tym porozmawiac zapytaj Daante.

i nie piszcie takich pierdół proszę jak przed chwilą z patelką bo to do niczego nie prowadzi

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Że co? Forum o UFC jest jedno - Undisputed.pl i jedno pozostanie.
Na daante.pl jest póki co liga i być może będzie rozszerzenie o inne gry, na pewno nie będzie tam nacisku na Undisputed 2010. To byłby chlew i powtarzanie wszystkiego co już jest tutaj. O pozycji w wyszukiwarkach nie wspomnę, bo tam praktycznie jeszcze jej nie ma.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Miszcz Stefan napisał/a:
Że co? Forum o UFC jest jedno - Undisputed.pl i jedno pozostanie.
Na daante.pl jest póki co liga i być może będzie rozszerzenie o inne gry, na pewno nie będzie tam nacisku na Undisputed 2010. To byłby chlew i powtarzanie wszystkiego co już jest tutaj. O pozycji w wyszukiwarkach nie wspomnę, bo tam praktycznie jeszcze jej nie ma.

czyli co zamierzacie, nowe forum z nowym adresem o UFC i nie tylko?

Hurricane
VIP
KOmandor

AroMP4_PL napisał:
Cytat:
czyli co zamierzacie, nowe forum z nowym adresem o UFC i nie tylko?

Miszcz Stefan napisał:
Cytat:
Na daante.pl jest póki co liga i być może będzie rozszerzenie o inne gry, na pewno nie będzie tam nacisku na Undisputed 2010

Miszcz Stefan napisał:
Cytat:
Forum o UFC jest jedno - Undisputed.pl i jedno pozostanie.

Nie widze tu rzeczy niezrozumiałych, i to także rzuca światło na nazwe nowego forum.

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Na dzień dzisiejszy ciężko stwierdzić co zamierzamy - nie ma użytkowników, a od nich wszystko zależy. Założeniem głównym była liga i luźne forum będące uzupełnieniem obecnego.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Dla mnie to dobre rozwiązanie. Tu forum o ufc a tam liga ufc :) wszystko tańczy śpiewa gra i piszczy :)

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

najlepiej by było i liga i forum w jednym, ale róbcie jak uważacie.

Hurricane
VIP
KOmandor

To się nie wyklucza na wzajem.
Po prostu się zarejestruj i po gramy, a nie smucisz jak stara baba pod kościołem. (no offence)

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

TheHurricane84 napisał/a:
To się nie wyklucza na wzajem.
Po prostu się zarejestruj i po gramy, a nie smucisz jak stara baba pod kościołem. (no offence)

chciałem to ty stchórzyłeś :lol: joke

htm

Wysłany: Wto 17 Sie, 2010   

jak ludzi przybędzie to i ja sie dopiszę,
mam praktykę w prowadzeniu lig gier online :)

Hurricane
VIP
KOmandor

Wysłany: Sro 25 Sie, 2010   

No nie wiarygodne wszyscy graja, a nikt nie chce wziąć udziału w lidze, nie jestem w stanie tego zrozumieć, bo nie uwierzę w to że w ciągu tygodnia można nie znaleźć 15 minut na włączenie konsoli i rozegranie walki, a jaki może być inny powód który odstrasza ?
Do ligi zarejestrowało się (niestety) kilka osób które z wielką chęcią pobawiły by się w ten oto sposób, lecz jest to na tym etapie nie możliwe, bo liga licząca 10 osób to jakaś komedia i tak więc stoimy w miejscu, a na undisputed.pl jest ponad 60 aktywnych graczy którzy mogliby z powodzeniem wziąć udział, gdyż ich umiejętności są nad wyraz wystarczające.
Widać mentalność polskich graczy jest dziwna (żeby nie ująć tego w bardziej drastyczny sposób) nie potrafię tego w żaden sposób określić nie mówiąc już o zrozumieniu przecież cokolwiek by nie mówili-i tak grają.

Liga www.ofc-league.com zrzesza z 1000 jak nie lepiej graczy którzy grają czerpiąc z tego wielką frajdę, wiem coś o tym bo sam biorę w tym udział wyszedłem z inicjatywa dla wszystkich którzy graja w UFC i nie radzą sobie zbytnio z angielskim, ale przecież nic na siłę.

Odpowiedz do tematu