Witam jestem w miare nowym graczem ufc 2010 i mam pewne problemy.
Otóz nie mam pojecia jak sie dostac do campu i potrenowac.
2.Nie wiem co robic aby skutecznie zrzucac kogos gdy jest na gorze w parterze.
3.mam niezle staty dlatego ze gralem z noobami 0-3-0 i nikogo z podobnymi albo minimalnie gorszymi nie moge pokonac. W stojce nie mam problemow ale w klinczu odrazu sie mecze i nie moge utzymac nikogo za glowe .
W parterze umiem sie tylko bronic ale nie potrafie nikogo zrzucic oraz kazdy potrafi mnie zrzucic i mi uciec odrazu.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 15 Sty, 2011
temat przeniosłem poniewaz odpowiedzi do twoich pytan JUZ ISTNIEJĄ, jak jestes na tyle leniwy ze nie chce ci sie szukac to przynajmniej zadawaj pytania w działe dla takich osób przeznaczonym.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 16 Sty, 2011
wejdź kolego sobie do tutoriala i zacznij tam ćwiczyć, ustaw sobie poziom beginner i powoli zwiększaj. Wybierz ulubionego zawodnika i jazda. Na początku po wielu nie udanych próbach możesz się zniechęcić ale musi przyjść moment, że załapiesz. Jak będziesz bił się z doświadczonym zawodnikiem to w ogóle im okropnie ciężko wyrwać z klinczu!!!! Aro dobrze Ci napisał przejrzyj forum i założone tam tematy. Z pewnością będą OGROMNĄ pomocą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum