mam problem gram na ps3 i mój szwagier zawsze wybiera nogeire i nie wazne kogo wezme nawet mira to i tak sprowadza mnie szybko do parteru i zakłada dzwignie i jest po walce!!jak sie przed tym bronic i kim walczyc przeciw nogeirze??najlepiej zeby ktos mi napisał jak bronic sie przed obaleniem a jesli mnie obali to co mam robic zeby nie założył dzwigni??
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 Re: obona przed nogeira
budyniek2203 napisał/a:
mam problem gram na ps3 i mój szwagier zawsze wybiera nogeire i nie wazne kogo wezme nawet mira to i tak sprowadza mnie szybko do parteru i zakłada dzwignie i jest po walce!!jak sie przed tym bronic i kim walczyc przeciw nogeirze??najlepiej zeby ktos mi napisał jak bronic sie przed obaleniem a jesli mnie obali to co mam robic zeby nie założył dzwigni??
nic nie zrobisz, sub'a moze robic praktycznie w kazdym momencie gdy jest w pozycji ofensywnej, a bronisz sie przed tym kręcac prawą galką analogową w lewo lub w prawo. Przed obaleniem bronisz sie trzymajac prawą gałkę w kierunku przeciwnym do zawodnika (stójka)
Tylko ,ze on ma te obalenia przed ktorymi nie da sie obronic.Takim samym obaleniem dysponuje tez werdum.
A sciągnąłeś patcha? W nim wyeliminowano "instant takedown"
_________________ Powyższy post prezentuje opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on zostać wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani żadnym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podania przyczyny.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Wysłany: Sob 21 Sie, 2010
Na Noga najlepszy Kimbo i Barry. Tylko zainstaluj patcha I SIĘ BROŃ zamiast patrzeć jak ci wykręca ręce i nogi.
Na pewno ci nic nie założy jak będziesz grał z głową, bo na pałe to cie każdy jeden wykończy.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
suchys85
Zawodnik: Frank Mir
GamerTag: suchypoland85
Level: 123
heh kimbo i barry sa najprostsi do wykrecenia... Na big noga najlepszy jest mir bo mam dobre staty do subow i dobra lape w stojce
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Nog jest tylko do subów jak typ nie ma staminy - na pełną staminę, czyli grę z głową jest bezużyteczny. Nie ma rzutów, ma słabą siłę. Jedynie GnP na poziomie. Jak się go przewróci to po nim, jedynie rewersami może wstać. Kilka gongów/kopnięć w stójce i Noga nie ma. Na jedno trzeba uważać - sub z pół gardy i gardy po złapaniu ręki, tylko to u niego jest zabójcze.
Branie na niego Mira to liczenie na fuksa, Nog ma więcej w obronie niż Mir w ataku. Można doić i się bawić, ale prościej go obić kim innym.
Ja stosuje inne zestawienie - Nog jak przeciwnik weźmie Mira, bo wiadomo jak będzie grał:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
suchys85
Zawodnik: Frank Mir
GamerTag: suchypoland85
Level: 123
heh na necie tez sporo osob mysli ze jak gra sie mirem to tylko suby przewaznie sporo osob na mnie sie nadzialo byli nastawieni do walki na glebie a ja ich tluklem mirem w stojce i KO:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum