Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010
Miszcz Stefan napisał/a:
To może być tak, że zamiast do przodu, dajesz analog w któryś skos - signature takedown, tak samo było w 2009 np. z Ortizem.
Druga teoria jest taka, że to kontrobalenie i zarazem signature, ale wykonywane normalnie. Widziałem cztery wersje zwykłego double leg takedown:
1. Zwykłe z przepychanką - do open guard
2. Zwykłe z przepychanką - do half guard
3. Kontobalenie bez przepychanki - do open guard
4. Kontrobalenie bez przepychanki - do half guard
Trzecia teoria jest taka, że zależy to od tego, jak akurat jest ustawiony przeciwnik(stance lub postawa chwilowa, tak jak np. przy back clinch) lub jak ustawiony jest Rysiek, bo ma dwie postawy z tego co pamiętam.
Ostatnia teoria jest taka, że to obalenie z kroku, ale to najmniej prawdopodobne, często takie robię, ale bardzo rzadko gram panem Rysiem.
Popróbuj, pomiksuj wszystkie powyższe kombinacje, któraś opcja zadziała, bo innych już nie ma
Doszedłem do takiego wniosku,że Rysiu (i też GSP) robi obalenie od razu do side control gdy klient nie ma prawie staminy i jest już trochę obity
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 13 Sty, 2011
juz pisalem o tym kiedys zdaje sie, takie cos jest wykonywalne jesli masz znaczna przewage podczas krecenia gałka w stosunku do przeciwnika, dla przykladu, wczoraj to zrobilem grajac Ricardo Almeidą.
Witam ! Jestem nowym użytkownikiem forum z góry wszystkich pozdrawiam i mam pytanie otóż podoba mi się strasznie obalenie Antonio Minotauro Nogueiry który podstawia nogę w UFC Undisputed 2010 i chciałbym nauczyć tego mojego CAFa z kariery no i nie mogę tego nigdzie znaleźć jak to się nazywa i w jakim CAMPIE się to znajduję ??? Z góry dziękuje
No jest bardzo fajne ale dziwne że nie można nauczyć swojego CAFa tego skoro jest to w grze . Tak samo jak robiłem LIL Noga to nie ma w nazwiskach Nogueira niestety a mam pytanko tylko już trochę z innej beczki a nie chce zakładać dla takiego głupstwa nowego tematu czy da rade jakoś zrobić żeby zawodnikowi po przejściu kariery zapisał się jego bilans bo irytuje mnie to że gram z ziomkami i oglądamy sobie przedstawienie zawodników i np. mój Fyodor albo Meyhem mają bilans 0-0 a taki Mir ma 15-3 czy jakoś tak z góry dziękuje za odpowiedź
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum