Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 O co chodzi z moimi sparingami?
W UFC 2009 gralem bardzo dlugo, polubilem ta gre i przepadam za tym sportem. W UFC 2010 siedze nie caly tydzien i nie wszystko kminie... Mam 2 lvl sparing partnera i ogolnie moj fighter nie jest rozwinety z jednego powodu, a mianowicie dostaje malo sparing-punktow (max 20). Moje pytania sa nastepujace:
Ile punktow powinienem dostawac (srednio i maxymalnie) na tym etapie kariery, jezeli teraz dostaje malo punktow to czy moge cos zrobic aby dostawac ich wiecej oraz ile ok bd dostawal kiedy bd mial sparing-partnera lvl5?
Uprzejmie prosze wszystkich znawcow o szybka odp. Z gory dzieki
Pzdr
No to od poczatku.Ilosc pkt za sparing zalezy min od poziomu na jakim grasz.paradoksalnie na wyzszym jest latwiej o te pkt poniewaz jest inny przelicznik.Twoje 20pkt to jednak faktycznie mało ,wiec proponuje Ci zdobywanie pkt na dwa sposoby:
2 to obalenie za pomoca suplex i tak przez cala runde.jak bedziesz mial juz kolesia na poziomie 50-70 ,mozesz laczyc suplex z dzwignia.
Co do sparing-partnerow ,to tych z wyzszym lvl, bedziesz mial w momecie rozwiniecia treningow -czyli po kazdym przekroczeniu "progow" w grze.bedziesz mial do wyboru rozwiniecie "silowni" lub wspomnianego wczesniej sparing-partnera.na poczatku polecam to pierwsze.
ps wszystkie te informacje sa juz zawarte na tym forum-wystarczy troche poszukac
pozdrawiam
Widzialem posty na temat szybkiego ladowania punktow (ten o suplexach rowniez) nakgorsze jest to ze probuje tej taktyki... robie na zmiane suplexy i maxymalnie wychodzi mi 20 - 25 pkt. Ta sprawa nie daje mi spokoju tym bradziej ze przyzwyczailem sie do ufc 2009 ze tam dostawalem na poczatku do 50 pod koniec kariery juz powyzej 200. Sam juz nie wiem moze to wina tego iz gram na najnizszym poziomie (beginer) gdyz nie zabardzo przykladalem sie do tworzenia postaci ustawialem wszystko dosmyslnie w tym takze poziom trudnosci ;/
Jednak bardzo dziekuje za rade i postaram sie postepowac jeszcze raz dokladnie tak jak w poleceniu.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 06 Sie, 2010
Podłącz konsolę do netu i uruchom grę. Inaczej chyba nie sprawdzisz.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Juz znalazlem odpowiedz na moj problem. Sparingi nie dawaly efektow, gdyz robilem za malo restow przed sparami. Teraz staram sie wiecej odpoczywac i dostaje o wiele wiecej pkt.
Mimo wszystko dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum