Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
NOWY PATCH !
Autor Wiadomość
KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC:
11-1-0
Wysłany: Sro 13 Paź, 2010   NOWY PATCH !

Na razie jak zagrałem rano 5 walk to ani jednej nie rozłączyło mimo,że niektóre pojedynki trwały 3 pełne rundy.

Szybkość walki tak jak na konsolę by się grało ( może temu, że mało ludzi).

I rewersy już nie wchodzą tak łatwo jak kiedyś. Nie umiałem w sumie ich za bardzo więc ciężko mi ocenić :D może to zależne od umiejętności zrobili ;)

I w końcu jest zabawa :D można grac na przejścia :) bo jak narazie z pełnego dosiadu da się uciec w miare spokojnie :)

Prosze o opinie :P co Wy zauważyliście :) szczególnie w kwestii rewersów.

dawidekkk

Zawodnik: Rashed Evans
PSN ID: tibialord
Wysłany: Sro 13 Paź, 2010   

boze kolejny patch . . . zaraz bde musial pojsc na ps3 go sciagac xd mam nadzieje ze sie za duzo nie zmienilo tak jak mowisz ;p

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Po ch*ju z takim patchem. Może i rewersy są ciut trudniejsze, ale teraz bez trudu idzie typa zatłuc w dosiadzie. To co teraz zrobili z autoblokiem to przegięcie. Walki zrywa dalej, zagrałem 7 to jedną wywaliło, albo typ uciekł bo dostawał. Quickmatch dalej"no more avaliable". Statystyki ciągle przedawnione. Jedyny plus jest taki, że side control nie jest już zabójcze. Ale... można obić ryj na full, wstać i po plombie typ zgaśnie. THQ zatoczyło błędne koło.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

o to super ze jest patch, wlasnie wrociłem na chate wiec zaraz sciagne i pozniej przetestuje, czyli co nie ma juz tego autoblock'a? jak nie wychyle gałki to koles zrobi normalnie przejscie?

Uploaded with ImageShack.us

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

pograłem, no i jak to THQ znowu dało dupy, nie odczułem zadnej porawy, leaderboard NADAL wieki sie ładuje, reversy wchodza mi tak jak wczesniej, a lagi jak były tak są, i to nawet wieksze, bo teraz praktycznie nie mam walki bez jakiegos małego przyciecia. Żal k***a zasrance z THQ

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Wystarczy,że by zlikwidowali AUTOBLOCK....

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

nie wystarczy, pierdole takie cos, ja płace 155zł za grę a te patałachy nawet nie potrafia naprawic leaderboard'a no kur*a

dawidekkk

Zawodnik: Rashed Evans
PSN ID: tibialord

ku*wa ja kupuje gre tylko po to zeby pograc online a co kazdy patch jest coraz gorzej . . sens tej gry jest dla mnie maly . Czekam na udanego patcha .

Verden 

Zawodnik: Cain Velasquez & Shogun Rua
PSN ID: nedreV
Wysłany: Czw 14 Paź, 2010   

Jak dla mnie ciezej o reversy. Pierwszy raz od dawien dawna mialem zero lagow, dokladnie jak z CPU walka, bez nawet jednego zaciecia, ztymze gralem ciagle z tym samym przeciwnikiem (z ktorym wczesniej mialem lagi).

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

dawidekkk napisał/a:
(...)Czekam na udanego patcha .

Niektórzy czekają na udanego patcha od maja 2009 :lol:
Nie wiem kto wyszukuje betatesterów dla THQ, ale jako pierwszy powinien wylecieć z roboty. A w ogóle wprowadzenie autobloku to nieporozumienie, wysoki ground grapple i po walce. Jakoś nie wierzę, żeby UFC 10 utrzymało się te planowane 18 miesięcy, z takim podejściem niedługo zapowiedzą 2011 bo"silnik i opcje sieciowej modyfikacji kodu okazały się niewystarczające". UFC powinno szukać nowych twórców do następnej edycji.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

lubiałem THQ ale juz z tym koniec, sram na nich i na ich kiepską jak zupa wiezienna niekompetencję, gdyby EA sie za to zabralo napewno wiekszosc jak nie cała grupa graczy była by zadowolona.

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101
Wysłany: Pią 15 Paź, 2010   

Jak ktoś nie umie pływać ....
bo grać to trzeba umieć i nie wiem co wam nie pasuje ja od momentu zainstalowania patcha nie czekałem na walke dłużej niż 30sec. każda jedna działa jak Verden rzekł idealnie jak z komputerem zero lagów, zacięć, sam gameplay poprawil sie o niebo nareszcie walka w parterze ma jakiś sens strategia przechodzenia poprzez same reversy (co jest absurdem) już nie skutkuje ja jestem zadowolony bardzo i ta gra zachwyciła mnie na nowo.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Hurricane napisał/a:
Jak ktoś nie umie pływać ....
bo grać to trzeba umieć i nie wiem co wam nie pasuje ja od momentu zainstalowania patcha nie czekałem na walke dłużej niż 30sec. każda jedna działa jak Verden rzekł idealnie jak z komputerem zero lagów, zacięć, sam gameplay poprawil sie o niebo nareszcie walka w parterze ma jakiś sens strategia przechodzenia poprzez same reversy (co jest absurdem) już nie skutkuje ja jestem zadowolony bardzo i ta gra zachwyciła mnie na nowo.

Racja,ze teraz mozna grac na przejscia ;) bo w razie czego jak revers to da sie uciec ;)

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

Powiedzmy sobie szczerze nie było rewelacji ale nie było tragedii także, kto chciał grac to grał i kto chce grac będzie grał czy jest autoblock czy go nie ma, ale faktem jest że jest lepiej bez wątpienia.

KLIMO
Undisputed Team
Uzalezniony od kleju

Rekord w Lidze OMC:
11-1-0

Mi ta gra się podobała tak czy siak, teraz na ziemi można w miarę spokojnie się bronic i atakowac nie obawiajac sie spamerów rewersów ;)

...oj bo do tej gry nie ma sensu podchodzic jak do zycia, ma umilac czas po prostu...a jak nie umila to sprzedac albo w wersji dla bogatych : "wyjebac w pizdu"... jak to rzekło sie mówic ;)

Odpowiedz do tematu