Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 13 Paź, 2010
Po ch*ju z takim patchem. Może i rewersy są ciut trudniejsze, ale teraz bez trudu idzie typa zatłuc w dosiadzie. To co teraz zrobili z autoblokiem to przegięcie. Walki zrywa dalej, zagrałem 7 to jedną wywaliło, albo typ uciekł bo dostawał. Quickmatch dalej"no more avaliable". Statystyki ciągle przedawnione. Jedyny plus jest taki, że side control nie jest już zabójcze. Ale... można obić ryj na full, wstać i po plombie typ zgaśnie. THQ zatoczyło błędne koło.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
o to super ze jest patch, wlasnie wrociłem na chate wiec zaraz sciagne i pozniej przetestuje, czyli co nie ma juz tego autoblock'a? jak nie wychyle gałki to koles zrobi normalnie przejscie?
pograłem, no i jak to THQ znowu dało dupy, nie odczułem zadnej porawy, leaderboard NADAL wieki sie ładuje, reversy wchodza mi tak jak wczesniej, a lagi jak były tak są, i to nawet wieksze, bo teraz praktycznie nie mam walki bez jakiegos małego przyciecia. Żal k***a zasrance z THQ
Jak dla mnie ciezej o reversy. Pierwszy raz od dawien dawna mialem zero lagow, dokladnie jak z CPU walka, bez nawet jednego zaciecia, ztymze gralem ciagle z tym samym przeciwnikiem (z ktorym wczesniej mialem lagi).
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Wysłany: Czw 14 Paź, 2010
dawidekkk napisał/a:
(...)Czekam na udanego patcha .
Niektórzy czekają na udanego patcha od maja 2009
Nie wiem kto wyszukuje betatesterów dla THQ, ale jako pierwszy powinien wylecieć z roboty. A w ogóle wprowadzenie autobloku to nieporozumienie, wysoki ground grapple i po walce. Jakoś nie wierzę, żeby UFC 10 utrzymało się te planowane 18 miesięcy, z takim podejściem niedługo zapowiedzą 2011 bo"silnik i opcje sieciowej modyfikacji kodu okazały się niewystarczające". UFC powinno szukać nowych twórców do następnej edycji.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Czw 14 Paź, 2010
lubiałem THQ ale juz z tym koniec, sram na nich i na ich kiepską jak zupa wiezienna niekompetencję, gdyby EA sie za to zabralo napewno wiekszosc jak nie cała grupa graczy była by zadowolona.
Jak ktoś nie umie pływać ....
bo grać to trzeba umieć i nie wiem co wam nie pasuje ja od momentu zainstalowania patcha nie czekałem na walke dłużej niż 30sec. każda jedna działa jak Verden rzekł idealnie jak z komputerem zero lagów, zacięć, sam gameplay poprawil sie o niebo nareszcie walka w parterze ma jakiś sens strategia przechodzenia poprzez same reversy (co jest absurdem) już nie skutkuje ja jestem zadowolony bardzo i ta gra zachwyciła mnie na nowo.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 15 Paź, 2010
Hurricane napisał/a:
Jak ktoś nie umie pływać ....
bo grać to trzeba umieć i nie wiem co wam nie pasuje ja od momentu zainstalowania patcha nie czekałem na walke dłużej niż 30sec. każda jedna działa jak Verden rzekł idealnie jak z komputerem zero lagów, zacięć, sam gameplay poprawil sie o niebo nareszcie walka w parterze ma jakiś sens strategia przechodzenia poprzez same reversy (co jest absurdem) już nie skutkuje ja jestem zadowolony bardzo i ta gra zachwyciła mnie na nowo.
Racja,ze teraz mozna grac na przejscia bo w razie czego jak revers to da sie uciec
Powiedzmy sobie szczerze nie było rewelacji ale nie było tragedii także, kto chciał grac to grał i kto chce grac będzie grał czy jest autoblock czy go nie ma, ale faktem jest że jest lepiej bez wątpienia.
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Pią 15 Paź, 2010
Mi ta gra się podobała tak czy siak, teraz na ziemi można w miarę spokojnie się bronic i atakowac nie obawiajac sie spamerów rewersów
...oj bo do tej gry nie ma sensu podchodzic jak do zycia, ma umilac czas po prostu...a jak nie umila to sprzedac albo w wersji dla bogatych : "wyjebac w pizdu"... jak to rzekło sie mówic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum