Tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Finalna wersja ozdobi forum. Mile widziane uwagi, propozycje poprawek itp.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sob 26 Cze, 2010
dobry pomysł, bo juz troche zal z tym gifem z 09, ja np. proponowałbym na tło walniecie jakiegos duzego zdjęcia, moze byc nawet okładka gry czyli brock, fajnie by to wygladało.
To było by fajnie to fakt jakby wyglądało jakoś nowocześniej, bo póki co to troche archaicznie, baner fajny przydało by sie tez mozę troche więcej opcji do wpisania jak np. camp i platforma na jakiej grasz.
Cytat:
Apock Wysłany: 25 Cze 25, 2010 21:17 pm Temat postu:
A może by taką zakładke stworzyc w stylu "najlepsi polscy gracze" gdzie byłby podział na użytkowników PS3 i XBOX, widniałoby tam ID danego uzytkownika podpisane pod dana platforme i może pora na ułożenie nowej listy najlepszych polskich graczy bo w 2009 to chyba mało juz kto gra, a poza tym kogo to obchodzi na tym etapie kto miał jakie osiągnięcie w poprzednia edycje.
NIe wiem, łatwo czy trudno stworzyc cos takiego bo w sprawie tworzenia czego kolwiek w internecie to ja umię pisac posty (hahaha), ale nudzi mi sie w robocie, to przychodza do głowy rózne pierdoły i klepe w te guziki.
Teraz ty Miszcz Stefan jestes adminem z tego co widze to powiedz gdzie się podział nasz pionier "przemophpbb" nie widać go żeby grał chyba że z innego konta, a na forum sie nie udziela ???
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Wysłany: Wto 29 Cze, 2010
Nie wiem jak zrobić podział rankingowy na 09 i 10 + X360 i PS3, pewnie trzeba by przekonfigurować cały skrypt, a trochę tego jest(przy czym ja dopiero się uczę), lub co gorsze napisać go od nowa.
Być może uda mi się jeszcze dorzucić podział na wersje gry, ale tu już bez pomocy Przema się nie obędzie. Ciężko go złapać, ale czasem się udaje.
Bo robić wszystko od nowa, to pewnie by mi nie wyszło w te wakacje.
Tak prawdopodobnie będzie wyglądać ekran rejestracji/edycji profilu:
[Betatesty już dzisiaj]
Główne menu jest podlinkowane do obecnego forum, ale bez wysyłania danych.
Tło z dużym zdjęciem nie pasuje zbytnio, widać tylko strzępki i kolor z okładki. To jeszcze jest do ustalenia.
W drugiej wersji, którą tworzę praktycznie od podstaw posiłkując się obecnym designem forum, dodana jest opcja GG/ICQ, Camp Fight i GT/ID. Ale to jeszcze nie nadaje się nawet do wstępnej prezentacji.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Ostatnio zmieniony przez Miszcz Stefan Pią 16 Lip, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Wysłany: Pią 07 Sty, 2011
Wszystko gotowe, jest nowy serwer, jest nowy styl, są nowe funkcje, testy też przeszły i nawet wszystko działa, chyba jeszcze beta wisi w sieci bo nie miałem kiedy zdjąć. Brakuje tylko przeniesienia, net mi pada i nie mam jak Przema męczyć o najważniejszą rzecz do tego potrzebną.
Zastanawiam się tylko czy jest sens, dla 10 osób które nadal grają w ufc wystarczy to co jest, reszta i tak ma to gdzieś co już kilka razy wyraźnie pokazali.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Pon 17 Sty, 2011
Baner wygląda bardzo dobrze. Daante odnośnie twoich wątpliwości czy zmieniać wszystko na nowe bo innym osobą nie zależy. Odpowiedź brzmi jak najbardziej TAK, wstaw koniecznie. Dużo pracy wsadziłeś w tego typu modernizację i nie można pozwolić żeby się marnowało! Z pewnością tylko będzie dochodziło użytkowników, UFC. A tak na dobrą sprawę jest to JEDYNE forum o UFC 2010, gdzie jest wszystko cacy napisane! Jak stosujesz się do zasad to uzyskasz odpowiedzi na najróżniejsze pytania. Więc kiedy możemy się spodziewać nowego wyglądu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum