a czy znalezliscie moze gdzies spis ruchow jaki maja postacie juz zrobione przez thq a dokladnie chodzi mi o to ze robiac cafa chcialbym miec wachlarz ciosow szoguna nie chce mi sie ich zapamietywac i szukac i czy juz moze ktos cos takiego zrobil ? ;]
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Sob 28 Sie, 2010
cgn napisał/a:
a czy znalezliscie moze gdzies spis ruchow jaki maja postacie juz zrobione przez thq a dokladnie chodzi mi o to ze robiac cafa chcialbym miec wachlarz ciosow szoguna nie chce mi sie ich zapamietywac i szukac i czy juz moze ktos cos takiego zrobil ? ;]
Wybierz Shoguna podcza walki/treningu i START i wyierz ACTION LIST i tam masz nazwy jego ciosów wypisane i to tyle
no wlasnie tez na to wpadlem ale dzieki
to jeszcze zeby nie zakladac nowych watkow potrzebuje informacji niektore zapasiory jak carwin maja double takedown po ktorym wskakuja do bocznej a nie w garde czy tak sie zachowuje jesli zrobie 3 lvl double takdown czy to jest jakis inny ?
Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 31 Sie, 2010
czesc mam pytanko jak sie nazywa ten ruch i gdzie go znajde zeby sie wyluczyc mianowicie chodzi mi o blokowanie przed takedown z tym ze nie do sprawla tylko blokuje sie rece i kopniak na glowe z góry dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum