Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 30 Paź, 2011 Nowe forum BATTLEFIELD 3 - przeczytaj koniecznie
Robię nowe forum o Battlefield 3, a że nie chce mi się od początku wszystkiego wgrywać i przepisywać to skopiuję aktualną bazę i pliki, potem zbędne wyrzucę i przeedytuję tylko kategorie.
Kto chce zatrzymać swoje konto z tego forum na nowym, to proszę o info. Reszta poleci w kosmos i w razie potrzeby będzie się rejestrować od początku.
Potrzebny będzie też nowy modteam, chyba że obecni też grają w BF. Niewykluczone, że i junior admin albo admin, ale tu wymagana jest przynajmniej ponadpodstawowa znajomość skryptu phpbb2 i sql. Jakby ktoś chciał wziąć udział w tym projekcie to czekam na sygnał. Planowany start: po listopadowych świętach, chociaż spora część będzie gotowa wcześniej.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Ostatnio zmieniony przez Miszcz Stefan Czw 22 Mar, 2012, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Nie 30 Paź, 2011
Technicznie nie ma problemu. Ale for do CoD jest od groma i trochę, jak będą ludzie chętni prowadzić jeszcze jedno to nie ma sprawy.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Nie 30 Paź, 2011
No to czekam na propozycje.
Potrzeba:
- 2-5 moderatorów, chociaż przez pierwszy miesiąc pewnie i tak nie będzie ludzi
- 1-2 grafików, żeby forum jakoś wyglądało
- kogoś, kto ułoży odpowiednie kategorie, pola w profilu itp.
Na teraz jest to kalka tego forum, zostało 19 użytkowników, którzy byli aktywni w ciągu ostatnich 14dni. Rejestracja to też aktywność + obecna administracja i undisputed team. Jeśli ktoś z "ocalałych" nie chce być na nowym forum, wystarczy, że da znać. Po starcie forum nieaktywni "przeniesieni" zostaną usunięci.
Nowe forum o Battlefield 3 dodanie subdomeny to kilka kliknięć, przekopiowanie plików to 10-15minut. Wystarczy chcieć:)
Jestem chętny do współtworzenia takowego forum. W BF'a gram dużo, często i z coraz lepszymi wynikami. Mam więc coraz większą wiedzę i sądzę, że spisałbym się w roli moda. Chciałbym to konto rzecz jasna.
_________________ "Teraźniejszość nie istnieje. Rzeczywistością jest fantazja.
Puszczają wszelkie hamulce.
Myślisz jasno, choć nie myślisz wcale.
czujesz, że tak powinno być.
Powoli tracisz kontrolę..."
Human Traffic
Wysłany: Nie 27 Lis, 2011
Konto musisz sam sprawdzić, kilkunastu aktywnych userów zostało przeniesionych, ale nie pamiętam których. Forum działa, ale jest tam pusto. Obadaj sprawę i nakręcaj nowych ludzi albo uzupełnij jakieś treści. Do pustego forum użytkownicy sami nie przyjdą:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum