Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 19 Paź, 2010 Nowe działy do EA MMA
Dzisiaj wyszło EA MMA. Jeśli hardkory już mają, niech się tu wpisują. Nie wiem czego się po tej grze spodziewać i nie wiem jakie działy dodać.
Na 90% będzie dział wymiany CAFów, bo taka opcja miała być. Co jeszcze może się przydać?
Przydałaby się również osoba, która zajęłaby się tym działem. Ja tej gry nie planuje przynajmniej do trzeciej obniżki cen:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pon 25 Paź, 2010
Pożycz mi na tydzień, nie chce mi się w ciemno kasy wydawać
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Wto 26 Paź, 2010
Za ile i na którą konsole? Jak dostałeś za free, to proponuję litra wódki i 30zł na pizzę
Wysłany: Wto 26 Paź, 2010
Nie wiem ile jest warta gra. W każdym razie dla ciebie to czysty zysk
A ja tam kupuje bez lipki w przeciwieństwie do was słyszałem same dobre opinie o tym tytule i to od ludzi którzy są najlepsi w UFC Undisputed 2010 i zostawiają tą gre dla EA MMA więc chyba coś to znaczy i oni wiedzą co mówią. Jeszcze w tym tygodniu będę miał swój egzemplarz to wtedy napiszę moją opinie.
Gra jest baaaardzo przeciętna. Stójka faktycznie daje niezłą frajdę. Fizyka, animacje są genialne. Odbijanie sie od siatek - cool. Ale kurde ziema? ground game tutaj NIE ISTNIEJE, doslownie. Mozesz jedynie probowac przejsc do dosiadu i tam jestes w stanie skonzcyc walke, z kazdej innej pozycji mozesz dostawac w czape cale 20 minut (vale tudo rules) i gowno, nic zero null. Na ziemi, wystarczy wciskac na sile kolko i ani nigdy nie zalozy ci nikt dzwigni ani nie przejdzie do innej pozycji - slowem nuda Panowie, a dla samej stojki tej gry chyba nie warto kupowac.
Dzis popracuje troche nad karierą bo slyszalem ze niezla.
Co do postaci, to co kazdy myslal, FIODOR jest przegięty.. co 2 cios wprawiaj przeciwnika w tryb ogłuszenia, czeste flash KO, innymi slowy imba postac.
W skali 1-10
za stójke dałbym bardzo mocną 6tke, mooooże naciąganą 7ke.
a ground game to 2,w porywach 3.
btw Panowie jakbysciem ieli jakies pytanie to dawac smialo, to sprawdze wyjasnie opowiem.
Ale co jak co, grając ze znajomym na 2 pady do gry można luzem dorzucić 1-2 pkty, bo ubaw jest zajebisty, ale to wszystko zasługa stójki
Boli ten ground game, bo gdyby byl na poziomie ufc to ta gra mogla by byc bardzo dobra.
I oczywiscie czas powiedziec to odrazu, ta gra UMRZE w on line. Jak graliscie w demie to wiecie ze, zeby wstac trzeba wciskac O (ps3). A teraz pomyslcie jak duzo ludzi bedzie uzywac turbo padow.. nigdy sie ich nie polozy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum