Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Nowe działy do EA MMA
Autor Wiadomość
Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Wto 19 Paź, 2010   Nowe działy do EA MMA

Dzisiaj wyszło EA MMA. Jeśli hardkory już mają, niech się tu wpisują. Nie wiem czego się po tej grze spodziewać i nie wiem jakie działy dodać.
Na 90% będzie dział wymiany CAFów, bo taka opcja miała być. Co jeszcze może się przydać?
Przydałaby się również osoba, która zajęłaby się tym działem. Ja tej gry nie planuje przynajmniej do trzeciej obniżki cen:)
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

Apock

Wysłany: Pon 25 Paź, 2010   

Mam EA MMA, dzięki Bogu dorwałem za darmo ten produkt. Nie polecam nikomu ;D zwłaszcza tym, którzy lubią UFC. Ta gra jest słaaaaba.

ale co jak co stompy, soocer kicks i kolana w parterze rules. ;D

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Pożycz mi na tydzień, nie chce mi się w ciemno kasy wydawać :D
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Apock napisał/a:
Mam EA MMA, dzięki Bogu dorwałem za darmo ten produkt. Nie polecam nikomu ;D zwłaszcza tym, którzy lubią UFC. Ta gra jest słaaaaba.

ale co jak co stompy, soocer kicks i kolana w parterze rules. ;D

za darmo? fajnie, choc i nawet to by mnie nie zdołało przekonac do tej gry 8)

Uploaded with ImageShack.us

Apock

Wysłany: Wto 26 Paź, 2010   

Mogę sprzedać, gra nówka, nawet te kody nie uzywane. (:

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Za ile i na którą konsole? Jak dostałeś za free, to proponuję litra wódki i 30zł na pizzę :P

Apock

Litró wódki bedzie cie kosztowac wiecej niz ta gra jest warta?:D

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Nie wiem ile jest warta gra. W każdym razie dla ciebie to czysty zysk :D

Hurricane
VIP
KOmandor

Zawodnik: Miguel Torres
PSN ID: TheHurricane84
Level: 101

A ja tam kupuje bez lipki w przeciwieństwie do was słyszałem same dobre opinie o tym tytule i to od ludzi którzy są najlepsi w UFC Undisputed 2010 i zostawiają tą gre dla EA MMA więc chyba coś to znaczy i oni wiedzą co mówią. Jeszcze w tym tygodniu będę miał swój egzemplarz to wtedy napiszę moją opinie.

Przemek82Tygrys 

Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: Przemek82Tygrys

Łał,ale żeś poleciał!Czekam na te Twoje opinie z niecierpliwością!

Hurricane
VIP
KOmandor

Przemek82Tygrys napisał/a:
Łał,ale żeś poleciał!

gdzie poleciałem ? lol
jutro jadę kupić to będziesz mógł ja odczytać najdalej w piątek, ja uważam ze gierka jest dobra i chcę ją

Apock

Gra jest baaaardzo przeciętna. Stójka faktycznie daje niezłą frajdę. Fizyka, animacje są genialne. Odbijanie sie od siatek - cool. Ale kurde ziema? ground game tutaj NIE ISTNIEJE, doslownie. Mozesz jedynie probowac przejsc do dosiadu i tam jestes w stanie skonzcyc walke, z kazdej innej pozycji mozesz dostawac w czape cale 20 minut (vale tudo rules) i gowno, nic zero null. Na ziemi, wystarczy wciskac na sile kolko i ani nigdy nie zalozy ci nikt dzwigni ani nie przejdzie do innej pozycji - slowem nuda Panowie, a dla samej stojki tej gry chyba nie warto kupowac.

Dzis popracuje troche nad karierą bo slyszalem ze niezla.

Co do postaci, to co kazdy myslal, FIODOR jest przegięty.. co 2 cios wprawiaj przeciwnika w tryb ogłuszenia, czeste flash KO, innymi slowy imba postac.

W skali 1-10

za stójke dałbym bardzo mocną 6tke, mooooże naciąganą 7ke.
a ground game to 2,w porywach 3.

btw Panowie jakbysciem ieli jakies pytanie to dawac smialo, to sprawdze wyjasnie opowiem.

Apock

btw2 zostaje czekac jednak na mortal kombat 9 ;}

Hurricane
VIP
KOmandor

jade jutro rano po ten shit

Apock

Ale co jak co, grając ze znajomym na 2 pady do gry można luzem dorzucić 1-2 pkty, bo ubaw jest zajebisty, ale to wszystko zasługa stójki :(

Boli ten ground game, bo gdyby byl na poziomie ufc to ta gra mogla by byc bardzo dobra.

I oczywiscie czas powiedziec to odrazu, ta gra UMRZE w on line. Jak graliscie w demie to wiecie ze, zeby wstac trzeba wciskac O (ps3). A teraz pomyslcie jak duzo ludzi bedzie uzywac turbo padow.. nigdy sie ich nie polozy. ;)

Odpowiedz do tematu