Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 11 Lis, 2010
Porównywanie tych gier nie ma sensu, nie porównujcie więc, albo załóżcie sobie temat i tam wieszajcie psy na THQ/EA.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pon 15 Lis, 2010
Wczoraj skończyłem karierę. Dobrze prowadzona, bez zbędnych pierdół, nie za długa i nie za krótka.
Różnica między bokserem a tajbokserem jest wyraźnie widoczna już na normalu.
Tylko nadal nie wiem jakie działy można tu dodać, maksymalne parametry dla stylów walki? Każda kariera wygląda praktycznie tak samo. Co jak co, ale poza przekombinowanym gnp, EA wygrywa z THQ.
/
4444 wiadomość na forum, 888 post:D
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Pon 15 Lis, 2010
Skończyłem drugą karierę. Z taja wyszedł zapaśnik z sub na max i zabójczym headkickiem. Zabrakło ze 2-3 walk i grapling też byłby na max, takedown został coś ponad 80. Kosztem pięści i gnp, którego brzydzę się używać. Wygląda gorzej niż nędznie.
Mam już pomysł na działy - wartości i domyślne ciosy + vs. Coraz bardziej mi się ta gra podoba. Jeszcze kariera na bjj i zaczynam online.
Wysłany: Pią 19 Lis, 2010
W końcu odpaliłem online. Nie ma lagów, czasem tylko gra się zatrzymuje na 2-3 sekundy. Same walki ok, jak się gra z normalnymi ludźmi to nawet przegrane dają sporo radochy. Ale jak się trafi na muła z turbo padem, który po zamroczeniu jeszcze nie upadnie jak już wstaje to aż chce się rzucić padem o ścianę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum