Zawodnik: Junior Dos Santos Quinton Jackson
PSN ID: kubas198
GamerTag: -
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012 Nie kumam
Może mi ktoś DOKŁADNIE wytłumaczyć suby? Tzn.
- kiedy najlepiej zakładać?
- W jakiej pozycji najłatwiej poddać przeciwnika?
- Jak w stójce zakładać suby?
- I o co chodzi z tym wężykiem? Wiem, że trzeba najechać na obrońce i trzymać się na nim, ale ciągle mi ucieka.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012
Suby zakładasz kiedy ty chcesz . Przede wszystkim najlepsi zawodnicy, którzy się do tego nadają najlepiej to:
Mir, BigNog, Maia, przeważnie są to zawodnicy bjj, ale w wadze WW to dobrzy są Huges, Fitch
Największe prawdopodobieństwo wygrania przez suba jest wtedy jak twój przeciwnik jest Rocked Jego wężyk baardzo wolno się rusza, a twój jest energiczny.
Z wężykiem musisz cały czas ganiać pasek przeciwnika by twój pasek był na pasku przeciwnika wibrację wtedy czujesz jak jest prawidłowo
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
-ogólnie to najlepiej zakładać subby gdy przeciwnik ma mało energi (gassed) lub rocked.
-z każdej pozycji masz dobry sub zależnie od lvl wybranego subba (menu->action list->sub)
-w stójce jeśli masz dostępny/kupiony/wytrenowany odpowiedni sub to wciskasz L1+R3 (dla ps3)
-jeśli atakujesz to musisz "zakryć" wężyk przeciwnika swoim aby rósł dolny pasek submission. Jako obrońca na odwrót.
_________________ Być dobrym to za mało, wymagaj od siebie więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum