Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
[News] Pierwsze potwierdzone informacje o UFC Undisputed 3
Autor Wiadomość
JasonX 

Zawodnik: Chuck i Wand
PSN ID: JasonX44
GamerTag: -
Level: 69
Wysłany: Czw 02 Cze, 2011   [News] Pierwsze potwierdzone informacje o UFC Undisputed 3

Pierwsze informacje o UFC Undisputed 3
-Pride mode (Komentatorzy z Pride Bas Rutten and Stephen Quadros,/// soccer-style kicks, head stomps ,kolana na głowę)
-ulepszona grafika
-nowe animacje
-nowy system submissionów
-ulepszona mechanika parteru i stojki
-wejscia do klatki
-nowa kamera
-ulepszona animacja twarzy
-2 nowe wagi featherweight i bantamweight
-ponad 150 fighterow
-ulepszony online

Galeria http://www.ufcundisputed.com/

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Czw 02 Cze, 2011   

Pierwsza prezentacja miała być co prawda kilka dni temu, ale w końcu jest. Marna, bo marna, raptem trzy zdjęcia. Do tego garść konkretów. To samo co wyżej, tylko bardziej rozwinięte:

PRIDE MODE - czyli to, na co wszyscy czekali! Stompy, soccerkick (YEAH!), kopanie w głowę leżącego, największy atut EA MMA właśnie traci na wartości.

FINISH THE FIGHT - tu bym obstawiał dłuższe i bardziej konkretne zamroczenia, niewiele o tym napisano.

FROM BROADCAST TO CAGE-SIDE - czyli nic innego, jak nowe prezentacje zawodników i więcej ujęć podczas walki, może być ciekawie.

GAMEPLAY ACCESSIBILITY - dwa typy sterowania, dla początkujących i dla PROsów. Według mnie beznadziejny pomysł i ułatwienie dla lamerów/spamerów, którzy momentalnie znajdą w tym glitcha i gra zostanie bardzo spłycona.

EXTRAORDINARY ROSTER - ponad 150 zawodników i dwie nowe kategorie wagowe. Fajnie, tylko i tak ludzie będą grać dziesięcioma na zmianę.

EXTENSIVE ONLINE OFFERING - czyli bajki, jakie to tym razem wspaniałe będzie online. My już to znamy:)

Na pokazowych fotkach niewiele widać, ciężko stwierdzić czy to gameplay czy replay. Na E3 będzie ciekawie, grafika nie urwie bani, to pewne, ale animację mogli znacznie podkręcić. Byle było mniej skryptów, a więcej liczonej fizyki. Chociaż z Havoka raczej nie zrezygnują.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Ujrzalem slowo Pride i juz jest zajebiscie, pytanie tylko czy to bedzie tryb w karierze, i czy ring bedzie taki jaki byc powinien, czy to tylko jakas namiastka bedzie, widze ze te ankiety online nie poszly na marne a producent poszedl po rozum do glowy i wysluchal zyczenia graczy.

Uploaded with ImageShack.us

JasonX 

Aro byliby głupcami jesliby tego w karierze nie wykorzystali //mnie ciekawi jak bedzie z fizyka lin bo ten engine jest strasznie sztywny//nowe wagi to swietna sprawa juz nie moge sie doczekac jak zrobie garza latajacy trojkat

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Wszystko sie okaze na E3.

JasonX 

-Koniec ze spamowaniem MT klincz, łatwiejsza walka z defensywy
-Mozliwosc TKO po lowkicku ;) będę kosił alvesem i brandonem //
-jest bardzo bardzo małe prawdopodobienstwo ze połamiemy komus noge blokujac lowkicka
-system subow wyglada bardzo podobnie do tego z EA MMA
-tryb dla hardkorowych graczy w ktorym kazdy cios ma znaczenie ,wysokie kopniecie czy kombinacja zabieraja stamine wiec gra musi bys bardziej przemyslana

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Wreszcie jakieś konkretne info;p. Tylko dziwne są te dwa tryby sterowania (potrzebne to jak szankiel na fiucie;p), trzeba będzie się nauczyć od razu hardkora;p. Spamowanie też będzie może nie takie jak w 2010, ale coś się na pewno obmyśli;p. Z tym ringiem pride to fajnie, umili rozgrywkę;p

Po e3 pewnie większość z nas podejmie decyzje o kupnie;p

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Pią 03 Cze, 2011   

Jak zrobia porzadek ze spamem, subem, online, i dadza ring Pride, rozwaze kupno.

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

AroMP4_PL napisał/a:
Jak zrobia porzadek ze spamem, subem, online, i dadza ring Pride, rozwaze kupno.

Bracie nie oszukuj PIERWSZY będziesz w kolejce do kupna gry :razz: . Na początku pewnie gra będzie spoko online bo każdy z nas będzie się uczył i opracowywał nową skuteczną technikę gry :smile: .

Na bank będzie jakiś spamik po pewnym czasie. Z tymi subami to tak. powinni zrobić jakieś zabezpieczenie, żeby tak szybko nie można było wykończyć (wiadomo jak się opanuje to i tak szybko wykończysz leszcza :cool: ) Dobre było by też to, że jak amerykańce czy inni tajpeje będą robić cafy to powinny być ograniczenia ze skillami, nie na 100 czy 250 na x :grin:

Wszystko się nie długo okaże :smile:

Miszcz Stefan 
Undisputed Team

Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Suby mają być na zasadzie graficznej minigierki, ale pewnie nie będą bo na community ostro po tym jadą. Nie pamiętam gdzie, ale w jakiejś grze tak się wstawało po knock-down'nie, chyba w demie FN Champion. To była porażka i totalne dno. Najlepszy sub system jaki widziałem, to ten z EA MMA przy dźwigniach. Ten z duszeń był zbyt chaotyczny, zamiast ganiania światełka mogliby zrobić jakąś ścieżkę jak kręcić albo na zasadzie obserwowania animacji, ale to już w trybie hardkor.
Ja i tak wezmę preordera. UFC to jedyna gra, w którą przegrałem 200+ godzin i nadal gram.
Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Napewno nie kupie w dniu premiery, tzn glownie chodzi o cene, wiec jak juz to bede chcial zamawiac zza granicy naszego pieknego kraju, na super CAF'y na pewno znajdzie sie jakis nowy sposob by je zrobic i grac, wiec standard, teraz np. jak gram po sieci w 2010 to 8/10 przypadkow ludzie biora swoich zawodnikow, i to zazwyczaj wysokie levele bo chyba boja dupe o rekord, jeden lvl 117 i tak przegrał a potem wyzywał od spamerów a sam nie robil nic innego jak klincz i siatka :cool:

JasonX 

Aro to standrad ja juz nie zwracam na to uwagi a ile razy zaczeli mnie wyzywac jak przegrali dla nich ta gra zycie rankingi zamiast zabawa//

-tryb Pride ( młody ramprage ,Wand itp) Fajnie bedzie pograc młodym mirkiem

AroMP4_PL 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Dlatego robie mam takich graczy gdzies i gram CAF'em bez nerwów, chca spamować prosze bardzo :cool: a teraz jeszcze bardziej udoskonaliłem swojego kolezke, dodałem mu rubber guard i gogoplate z RG i mozna sie bawic :cool:

JasonX 

Gogoplata jeden z moich ulubionych subow w realu zaraz po taktarowie ;)
UFC kupie w preorderze z tego samego powodu co dante gram w UFC do dema nowego UFC i tak chyba zawsze bedzie//

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Na początku też dostawałem takie wiadomości, że spamer ze mnie i w ogóle :razz: Przyznam się, że do tej pory nie potrafi spamować :wink: . W końcu każdy gra tak jak potrafi (nie spamer), jak ktoś jest dobry w parterze, a marny w stójce to wiadomo będzie na glebę ciągnął i na odwrót. Zawsze będą buraki i już.

Teraz też wywaliłem pacza i robię CAFA (i to są ćwiczenia za jeden spar dostaje 200-220pkt a nie 50 jak po paczu) nie będę go wykorzystywał na razie, ale niech będzie :mrgreen:

Ja powiem tak jak koledzy, którzy mają ps3 kupią nowe UFC nawet w premierę to i ja kupię także. Jak nie to się wstrzymam aż stanieje :cool:

Odpowiedz do tematu