Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 28 Maj, 2010
a nie lepiej zrobic tak, założmy sobie ogólny camp Undisputed.pl i powpisujmy sie do niego wszyscy hm? oczywisce musimy sie podzielic na X i na PS3 co wy na to?
jak dla mnie bez roznicy. Jak bede za dobry na ten camp to pojde gdzie indziej. Poki co, wszyscy na tym samym poziomie, wiec jestem jak najbardziej za. Jest w ogole jeszcze jakakolwiek inna strona (pl) o ufc 2010?
malo kto sie tu wypowiada, dlatego pytam
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Mało kto w Polsce gra w UFC. Jeżeli już grają, to na piratach, więc fora olewają bo online ich nie dotyczy:)
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Verden napisał/a:
Konsola - Xbox
nick - nedreV
jak dla mnie bez roznicy. Jak bede za dobry na ten camp to pojde gdzie indziej. Poki co, wszyscy na tym samym poziomie, wiec jestem jak najbardziej za. Jest w ogole jeszcze jakakolwiek inna strona (pl) o ufc 2010?
malo kto sie tu wypowiada, dlatego pytam
nie wiem za bardzo o co ci chodziło z tym poziomem i innym campem.
Generalnie chodzilo mi o to, ze w sumie to jedyne polskie forum ktore znalazlem na temat ufc2010, na ktorym sa ludzie zainteresowani rozgrywka przez neta tj tworzenie fight campow. A co do poziomu, to mialem na mysli poziom gry uzytkownikow tego forum. Jezeli sa kiepscy w ufc to nie ma sensu byc w takim fight campie, trzeba trenowac z lepszymi. Aczkolwiek gra ledwo co wyszla, i raczej kazdy jest na tym samym poziomie tzn ufczy sie wszystkjich ciosow,ruchow,submissionow itd
Szkoda, ze nie moge zagrac online. Ranked i zwykłych meczy. Cos cos tam is no longer available wtf!
Trzeba czekac chyba na patcha jakiegos nie mam na to sił.
Przemo miał to zrobic jakis czas temu żeby było jasno i przejrzyście kto jakiego ID używa i na jakiej platformie gra, ale widac że nic z tego więc musimy sobie radzić sami i ja osobiście uważam że to świetny pomysł wczoraj sobie pograłem z jednym z moich znajomych i było całkiem fajnie i bez problemowo (problemy sa tylko z ranked) wiec wpisujmy sie i pozwólmy się innym odnależć kilku z was mam już w znajomych, a tych co nie mam chętnie zaprosze by toczyc wspólne boje, trenowac i takie tam.
Nadmienie także że to jedna z lepszych opcji by sobie pograc bo nie wiem jak dla was ale jak dla mnie poziom expert nie jest zbyt wymagajacy ( chyba że walczysz o pas w trybie kariery - to powodzenia s*****syn nie do obejścia )
ID:
TheHurricane84
platforma: PS3
jeszcze jedno:
to jest dobry temat co załozył jaras więc nie wypisujcie tu pierdół kto jaki ma poziom i że już jest za dobry na campy i takie tam bo szczerze w to wątpie podzielam pomysł Jarasa jak i Aro o zjednoczeniu się w tym.
Widac ze sie nie zrozumielismy. Nigdzie nie pisalem jaki to ja nie jestem dobry, ze wy za slabi itd. Przynajmniej nie mialem tego na mysli. Wiec jezeli kogos tym obrazilem to przepraszam. Generalnie szukam ludzi z kim mozna pograc i tyle. Dobra dosc offtopa
ID nedreV
xbox
Dzis i tak ufc 114 na sopascie wiec nie zamierzam sie wczesniej sie klasc spac, pewnie kolo 22-23 bede w domu to jakbys i mial ochote to mozemy sobie wesolo ryj obic, chetnie sie naucze ciekawych rzeczy.
Zostaw swoj ps3 ID, odezwe sie.
---
Edit, widze ze zostawiles juz swoj nick, to w takim razie odezwe sie do ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum