Przemek82Tygrys ps3 wysyłać zaproszenia.Ja jestem u AroMP4_PL w campie i zapraszam Was ludziska do przystąpienia.(Mam nadzieje że Aro się nie obrazisz za tą reklamę).Z miłą chęcią potrenuje z Wami i z tymi cienkimi i z tymi przeciętnymi i z tymi zajebistymi.A tak ogólnie,to sam nie daje rady tej grze,(to nie 09) więc jestem podstawowy w tej grze.Chyba podstawowy.Zapraszam!
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 24 Paź, 2010
Przemek82Tygrys napisał/a:
Przemek82Tygrys ps3 wysyłać zaproszenia.Ja jestem u AroMP4_PL w campie i zapraszam Was ludziska do przystąpienia.(Mam nadzieje że Aro się nie obrazisz za tą reklamę).Z miłą chęcią potrenuje z Wami i z tymi cienkimi i z tymi przeciętnymi i z tymi zajebistymi.A tak ogólnie,to sam nie daje rady tej grze,(to nie 09) więc jestem podstawowy w tej grze.Chyba podstawowy.Zapraszam!
no nie obraze sie bo nie ma o co a wlasnie po to sie gra by stawac sie coraz lepszym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum