Panowie zawodowcy, którzy zawodnicy według Was są najlepszymi grapplerami/wrestlerami i myślę o każdej kategori wagowej. Osobiście gram najwięcej MIREM ale to BJJ więc suplexy ma nie najmocniejsze, Evans i Huges to oczywiście klasa ale stąd się bierze pytanie czy któryś z zawodników posiada "kosmiczne" slamy jakie kiedyś wykonywał RAMPAGE Jackson ( czytałem już że nie ma ich w grze ponieważ przestał ich używać w starciach) . Raz udało mi się MIRem chwycić gościa "od tyłu" ( bez głupich uśmieszków i rzucić nim o glebę tak że aż mnie siedzącego przed konsolą zabolało ale jak to zrobiłem ni cholery nie wiem . Z góry dzięki za podzielenie się doświadczeniami
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 06 Sie, 2010
Z ciężkich dobrze rzucają Lesnar, Valesquez i Nelson. Z lekkiej wiadomo, Hughes.
Innych wag nie używam.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Moim zdaniem najlepsi zapasnicy w grze to:
Hw - Brock Lesnar
LHw- Quinton Jackson, Rashad Evans
Mw - Dan Handerson
Ww - Gorges St-Pierre, Matt Hughes
Lw - Kenny Florian, Diego Sanchez moze Matt Serra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum