z0ha_PL
Zawodnik: Rampage Jackson,Shogan Rua
PSN ID: z0ha_PL
GamerTag: z0ha_PL
Level: 135
Rekord w Lidze OMC: --
Wysłany: Pon 20 Lut, 2012
stardkam nie moge cie znalezc,panowie wysylam z innego konta stasiu28 zaproszenia bo mam problemy
z boost packiem, kurde wie ktos jak to mozna sprawdzic gdzie on jest po pobraniu . Story playstation pobralo mi kase trzy razy i po pobraniu mialem niebieskie puste okno bez download, dzownilem kilka razy do nich do thq i thq twierdzi ze to ich wina ze musi byc w history download ale nie mam nic i nie mialem opcji download podczas kupowania szukam na na forach duzo ludzi o tym pisze ale podawane z oficjalnego forum playstation sa innfo linie w pizdzie je mam bo musze placic a czekalem chyba do thq i sony po 10 minut na polaczenie potem rozmowa to niema sensu szkoda kasy.Pierwsze dwa razy sony nic nie powiedzialo koles bredzil o jakims koncie online w ufc i ze tam to powinno byc idiota jeden wiec dzwonic do nich ochoty juz nie mam.Ostattnia wiadomosc od jakiegos admina czy kogos podal numer i prosze dzownic to niech napisze baran i sprawdze sobie a nie dzownic bo sie czeka w uj i troche potem rozmowy to nie wim ile mnie wyniesie ten bost pack niby za 7 zl.
_________________ Spieszmy sie kochac ludzi bo tak szybko odchodza
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum