Mam pytanie związane głównie z mountem, ale także może się to przydać w gardzie i półgardzie, mianowicie co zrobić(prawym stickiem, lewym?), aby podczas dosiadu(gardy i półgardy też) "wyrwać się" z uścisku przeciwnika, który trzyma głowę i bez problemów okładać go po bani? Jakoś mi to nie wychodzi, a bez tego mount jest słabo użyteczny
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 29 Maj, 2011
Jak jesteś w pełnym dosiadzie (tylko nie pisz o swoich fantazjach;p) to w momencie gdy przeciwnik chce ci uciec to robisz rewersa (prawy analog w prawo bądź w lewo) i wyrywasz się z uścisku;p.
Inny sposób to trzymasz L1 i robisz ćwiartkę (wiem trochę mało;p) PRAWYM analogiem z góry do dołu (tak mi się wydaje). Musisz to poćwiczyć. W toutorialu gry jest to pokazane. Jak nie zrobisz danego ćwiczenia to dalej nie przejdziesz;p
Tylko musisz pamiętać, że jak będziesz się wyrywał to jest dosyć łatwo zrobić rewersa. Nawet niekiedy CPU cię zaskoczy;p
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum