Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Sro 23 Lut, 2011
Jak jestes w tej pozycji to zadajesz mocniejsze ciosy od przeciwnika (bo jest to pozycja ofensywna) czyli jak obijacie sobie glowe to zadajesz mu wieksze obrazenia niz on Tobie
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 24 Lut, 2011
Ofensywna garda? Nie wiedziałem. Do online to nieprzydatne bo jest niemal zaznaczone"zaraz zrobię przejście, flikaj teraz!", a z konsolą to tylko do subów. Wszystkie przejścia z danej pozycji są w Action List.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 24 Lut, 2011
Jak już masz butterfly guard to gitara, ale zanim przejdziesz, to co drugi cie zrewersuje do półgardy i zanim załapiesz czy to animacja bloku czy rewers on już będzie w full mount.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum