Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
GamerTag: -
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Nie 23 Paź, 2011
Strasznie mały sub offence Hendo Ale założę się, że po ostatnich walkach JJ będzie miał poro podniesiony wykończenie submission (wiem, że to nie ten roster:cool:)
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Wysłany: Nie 23 Paź, 2011
Ale cieszy mnie to ze jest bo to moj ulubiony fighter z tej wagi wydaje mi sie e w 3 i tak wszyscy beda grali w hw Valaskiem , w lhw jonsem w midlle a.silva i w welter GSP i to na tyle:D wiec ilu bedzie graczy to chyba zadna roznica
Ja bede najczesciej grał
HW Big nogiem,Barrym,Cro copem
LHW Vera,Shoganem,Chuckiem
MW Sonnenm,Wanderleiem Silva,Demianem Maia
WW Się okaze kto bedzie ;)hughesem napewno
LW Gomimim,Bendersonem,Pearsonem,Siverem
FW Jose Aldo(wiadomo),Hominickiem (słaba waga omineli duzo fajnych zawodnikow)
BW Cruzem (jesli bedzie miał swoj foowork),Jorgensenem(tak ten z bielactwem)
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Wysłany: Pon 24 Paź, 2011
Pewnie wojtek masz rację. Widzę Dzej że jesteś nastawiony bardziej na grę w sójce, spox . Ja powiem tak, z kolegą grać to najlepiej RANDOM. Najlepsza zabawa i jak zawsze nie wiadoma. Hendo jest bardzo popularny, ma najsilniejszy klincz i ciężko się wyrwać. Na Ranku wiadomo będzie się grało silnymi: Lesnar, Mir, BigNog, Velasquez,JDS,Carwin, innych to się nie opłaca brać bo to rambo-szczóry. W welter bardzo dobrze gra się Hugsem jest zajebistą alternatywą jak ktoś weźmie fajnego kanadyjczyka:cool:, dla mnie ma lepszy parter.
moze i jestem ale ale to pewnie przez to ze w UFC 2010 zawodnicy BJJ byli chjowi i nie opłacało sie ich brac bo suby moza był zrobic dopiero po oklepaniu dlatego takiego swietnego zawodnika jak Gracie wybrałem tylko raz w 3 moze sie to zmieni.
Zawodnicy BJJ mają porą przewagę w parterze Takim BigNogiem czy franciszkiem Mrem. Rewersy wychodzą nimi niemalże same Teraz wykonanie suba jak to było wcześniej bez obicia tułowiu czy choćby rocked jest ciężkie. Kiedyś jak tylko założyli suba to odrazu kręcili a ty switcha i wygrywałeś
Ja też nie znam tych nowych zawodników
Owszem rewersy wychodzą każdym ale nimi jest łatwiej mają lepszą tzw''grę na ziemi''.
No właśnie żadnego WEC-a nie oglądałem i dlatego taki zapłon na nowych zawodników. W każdym bądź razie na początku gry w każdej wadze znajdą się amatorzy, później może nie co gorzej jak jest z tą odsłoną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum