Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010
ja juz na szczescie mam to za soba, zrobiłem wszystkie medale, wiekszosc poprzez granie z przypadkowymi graczami, a 4 pozostałe przy pomocy Hurricane84, touch gloves nie jest taki trudny, poprostu obaj zawodnicy musza wyczuc moment w ktorym sa na srodku ringu i potem strzałka od tauntu, counter grapple = bajka, fight of the night - troche czasochłone i nic pozatym, rocked - klepac typa az do zamroczenia, byle nie po głowie! , tak z 3 razy potem wygrać i medale twoje.
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Ale to ja mam być zamroczony trzy razy, a nie typ:D Na ustawce nic nie jest rudne, ale dotknąć rękawic w normalnej grze to prawie nierealne, na około 10 dzisiejszych walk w żadnej nie udało się nawet do tego zbliżyć. Na starcie albo sprint i takedown, albo prosty, albo headkick.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Miszcz Stefan napisał/a:
Ale to ja mam być zamroczony trzy razy, a nie typ:D Na ustawce nic nie jest rudne, ale dotknąć rękawic w normalnej grze to prawie nierealne, na około 10 dzisiejszych walk w żadnej nie udało się nawet do tego zbliżyć. Na starcie albo sprint i takedown, albo prosty, albo headkick.
ty masz byc zamroczony ty, no racja, na przypadkowy touch gloves po sieci nawet nie licz
powiedzcie mi jak wykonać te reversale bo miałem może z 7 w jednej walce wygrałem i nawet brązu nie dostałem, po reversalu trzeba przynajmniej raz uderzyć przeciwnika czy coś innego robić ?? tylko ten medal mi pozostał do trofeum.
Robiłem tylko nie dostałem żadnego medalu za to nawet brązowego za 3 rewesy a wykonałem je, gdzieś czytałem że te reversy są zabugowane w tym medalu i w niektórych poradnikach pisze że trzeba wykonać 20 reversali a nie 10.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum