Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011
Żeby nie było burdla, uczestnicy dostali dodatkowe pole w profilu: Rekord w Lidze OMC. Jeśli liga ruszy, będzie widoczne publicznie. Do edycji przez administrację, więc nie będzie niepotrzebnego grzebania w stosie postów z wynikami.
Działać, działać, Klimo jeszcze z poprzedniej edycji wisi ludziom paczkę ciastek
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie jestem przeciwnikiem tej ligi, ale mając 10 osób to można zrobić co najwyżej turniej o mistrza forum. ;p Wydaje mi się, że trudno jest coś tutaj zorganizować; nie wiem czy pamiętacie, ale w ostatniej edycji dostałem przeciwnika, który nawet nie miał gra a zapisał się... Oczywiście życzę temu pomysłowi jak najlepiej, gdyby jednak nie wyszło to zapraszam do (chyba;) największej federacji zrzeszającej grających w UFC 2010 i EA MMA. Ja, Hurricane i Wojtek zawsze służymy pomocą (myślę, że nie obrażą się za to że mówię w ich imieniu;p).
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011
Turael napisał/a:
Nie jestem przeciwnikiem tej ligi, ale mając 10 osób to można zrobić co najwyżej turniej o mistrza forum. ;p Wydaje mi się, że trudno jest coś tutaj zorganizować; nie wiem czy pamiętacie, ale w ostatniej edycji dostałem przeciwnika, który nawet nie miał gra a zapisał się... Oczywiście życzę temu pomysłowi jak najlepiej, gdyby jednak nie wyszło to zapraszam do (chyba;) największej federacji zrzeszającej grających w UFC 2010 i EA MMA. Ja, Hurricane i Wojtek zawsze służymy pomocą (myślę, że nie obrażą się za to że mówię w ich imieniu;p).
To zapisuj sie , zamiast ligi bedzie turniej heheh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum