Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 20 Sty, 2011 Kwestie techniczne
Forum jest na nowym silniku i na nowym serwerze. Część funkcji może jeszcze nie działać, niektóre mogą być wyłączone lub ograniczone - wszystkiego nie przejrzę jednego dnia.
Niektórym forum może skakać lub wcale nie działać, to samoczynnie zniknie w ciągu 24h - uroki przenoszenia domen.
Dodatkowe pola profilu: po rejestracji
Shout: po zalogowaniu
Tak więc jeśli jakiejś funkcji brakuje lub coś n ie działa, to pisać tutaj. Gdyby ktoś mógł zrobić nowe ikonki do głównych działów to też się przydadzą.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Czw 20 Sty, 2011
Jeżeli chodzi o ikonki do działów to mogę spróbować zrobić. Tylko napisz jaki chciałbyś zamysł ikonek, a postaram się wykonać jakieś projekty. Jestem czasowy więc spróbuje
Wysłany: Czw 20 Sty, 2011
Przerób, zobaczymy jak wyjdzie po przeskalowaniu. Tematyka względnie dowolna, to nie motyw graficzny tylko ikonki, wszystko przejdzie i szybko się eksperymentuje.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Wysłany: Wto 25 Sty, 2011
Ale że co było lepsze? Przecież to jest to samo z nową grafiką i rozszerzonym profilem, którego nie trzeba uzupełniać. Całą resztę możesz sobie dopasować w preferencjach na stronie głównej.
Pozostałe nowe funkcje są widoczne dla administracji i moderatorów, nie mają wpływu na konta użytkowników.
Aro, i jak z tymi ikonkami, skalujesz?
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
podaj mi wymiary ikonek jakie sobie zyczysz to zmniejsze i wrzuce, a Nitro chyba chodzi o to ze wszystko było na czarno i łatwo było obczaic nowe posty w temacie bo były na niebiesko, i tutaj tez sie zgodzie bo to mi rowniez pasowało, a tutaj jest kolor naprzemian niezaleznie od tego czy post jest przeczytany czy tez nie, ale spoko...
Duże ~46x25
Małe ~19x18
Takie rozmiary są w oryginalnym stylu, inne przeskalują się automatycznie co różnie może wyglądać.
Kolor był na przemian czarny z czarno-szarym, nowe posty na niebiesko były dla moderatorów żeby nie szukać. Tak szczerze, to nie wiem jak to wygląda z poziomu zwykłego usera, ja mam nieco inny układ ikon i być może kolorów. Ale jako niezalogowany nie widzę różnicy, tak samo jest czarny i"mniej czarny"na przemian. Które tabelki i na jako przekolorować? Najlepiej wrzućcie zrzut okna co jest nie tak i będą poprawki.
Wysłany: Sob 29 Sty, 2011
Wrócił statyczny baner i szersze forum. Miejsca starczy jeszcze na 2-3 obrazki ale nie wiedziałem co można tam wrzucić, to tylko przemodelowałem te z animacji. Jakieś propozycje tła?
Wysłany: Wto 08 Lut, 2011
W związku z próbą namieszania w rankingu pola PSN ID i GamerTag są od dzisiaj obowiązkowe. Aktualizacja profilu nie przejdzie bez podania tych informacji. Jeśli ktoś nie posiada którejś konsoli lub chce pozostać anonimowy, wpisuje tam kreskę - jak tylko to zauważę, wyłączę niepotrzebne pole danemu użytkownikowi.
Druga sprawa: w związku z zamiarem trzeciego startu Ligi OMC doszło pole Rekord w Lidze, będzie edytowane na bieżąco z wynikami, jeśli liga w ogóle ruszy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum