fuck fuck i jeszcze raz fuck w poradniku tym smeisznym po angielsku cos tam bylo napisane ze w styczniu 2022 zaczac maksowac atrybuty bo nie dlugo bedzie koniec, jakis typ tu na forum napisal ze ma 2022 i jeszcze to nei koniec a ja ??
tylko minal ostatni grudzien 2021 i ch*j ze sie tak wyraze filmik koniec kariery staty nie wymaksowane wszystko szlak trafil kariera dluga monotonna w porownianiu do 2009 meczy jak holera i tu jeszcze na koniec taki klops no jestem zalamany wrecz masakra ;/ tyle meczenia masakra jak mysle ze mam to od nowa zaczynac to sie zastanawiam czy nie sprzedac tej gry i poczekac na ea mma
Ostatnio zmieniony przez cgn Czw 09 Wrz, 2010, w całości zmieniany 1 raz
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 Re: Koniec kariery
cgn napisał/a:
fuck fuck i jeszcze raz fuck w poradniku tym smeisznym po angielsku cos tam bylo napisane ze w styczniu 2022 zaczac maksowac atrybuty bo nie dlugo bedzie koniec, jakis typ tu na forum napisal ze ma 2022 i jeszcze to nei koniec a ja ??
tylko minal ostatni grudzien 2011 i ch*j ze sie tak wyraze filmik koniec kariery staty nie wymaksowane wszystko szlak trafil kariera dluga monotonna w porownianiu do 2009 meczy jak holera i tu jeszcze na koniec taki klops no jestem zalamany wrecz masakra ;/ tyle meczenia masakra jak mysle ze mam to od nowa zaczynac to sie zastanawiam czy nie sprzedac tej gry i poczekac na ea mma
a po co ci ten CAF wogóle? ja na to lage wyłożyłem i po sieci gram tylko UFC Fighters, granie CAF"ami uznaje troche za taka pomoc dla niepełnosprytnych ( nie mowie o tobie, tylko ogólnie )
no przyzwyczajenie z 2009 bylo ze trzeba zrobic cafka i jeszcze sobie zrobic jakas morde z mmacaf zeby bylo fresh i prosze
zreszta fajnie walczyc typem z ciosami i subami takimi jakie
Cie interesuja dla mnie to dobra opcja...
byla bo nie wytrzymalem i gra jest na game traderze
czekam na mma od ea ogladalem ostatni trailerek i coraz bardziej mi sie podoba
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010
Kariera zaczyna się chyba w 2010, więc twoja trwała 2 lata? może tak spadałeś w rankingach, że cię wywalili Przed ostatnią walką dostajesz maila, że to ostatnia, nie wiem skąd zdziwienie.
CAFy na max. to lipa, raz że nikt normalny nimi nie gra. Dwa, jak grają to tylko cymbały, którzy mają max+ i CAFa wyedytowanego na 200-255 i grają tylko po to, żeby wpieniać innych
A, i CAFa możesz zrobić bez kariery, tylko statystyki będą znacznie niższe.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
i nie bylo zadnego maila w 2009 byl filmik ze danka przychodzi i mowi ze to bedzie Twoja ostatnia walka itd tu nie bylo nic nie wiem i nie mow cymbaly bo jaki masz problem zeby ktos gral cafem vs caf po to jest ta kariera i robienie swojego zawodnika zeby ktos mogl z tego korzystac i np mi daje to radosc jak robie sobie goscia dretwy buffer mnie zapowiada bo sobie powybieralem ze slownika imie nazwisko i ksywe i mam swoje ciosy pisalem o tym wyzej
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Mam 4 albo 5 CAFów i za każdym razem miałem maila, że to ostatnia walka, a potem jeszcze pare tygodni na dobicie brakujących punktów. Maile trzeba czytać zamiast skipować
Lubię grać CAF vs CAF, ale nie CAF vs Edit CAF, bo to nie ma żadnego sensu. Obecnie z 75% meczy jest tylko UFC Only właśnie z tego powodu. Normalnych CAFów już dawno nie ma w online, a prezentacje i tak w 95% ludzie skipują lub wybierają arenę treningową, bo ładuje się najszybciej i bez zbędnego gadania/prezentacji.
Być może na PSNie gracze są bardziej fair, ale na XBL kombinują jak mogą je***e buce byle być w rankingu albo wnerwiać innych.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Dan Henderson
PSN ID: AroMP4_PL
Level: 120
ja mama taką zasade, nie gram na online z gosciami ktorzy wybieraja sobie CAF'y, bo to jest nie fer, zazwyczaj są to te sprzed patcha ze skillami na max wiec ja dziekuje z góry za taką niewyrównaną walkę, ale czasami nachodzi mnie mimo wszystko gdy widze nooba z takim CAF'em, az kusi by wejsc w ten mecz i pokazac ze nawet CAF mu nie pomoże gdy umiejętnosci brak.
Weź jeszcze raz kontynuacje kariery.Ja mogłem jeszcze dwa razy wejść by zmienić staty,bo też przegapiłem maila.Filmik,napisy i koniec.Myślałem że rozje... ta pleye,ale się udało.Później zainstalowałem patcha i już nic nie mogłem zrobić.Współczuje!
Witam.Ja przed walką otrzymałem maila o ostatniej walce w karierze.Wybrałem jako przeciwnika Andersona Silvę. Pokonałem go w 2 rundzie przez K.O. Na ring wszedł Dana White z M.Bispingiem.Zaproponowali walkę o pas ale już się jej nie doczekałem.Dziwne zakończenie kariery
Mam jescze jedno pytanko. Jak juz przeszlem kariere. Mam mistrza kazdy pada w 1 rundzie. Mam juz 29 lat 35-5-0 record to co mam teraz robic? Zaczac od nowa kariere czy mozna cos innego jescze porobic?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum