Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
GamerTag: -
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011 Klincz
1. Koles łapie mnie w muaj taja i robie przejscie, max 2 i zero staminy bo blokuje. Jak nie robie przejsc to laduje mnied i kolano mozna wybronic R2 (blok) ale lokci juz niczym....
WIe ktos co na to poradzic?
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
OOOO thx za odpowiedź Dzisiaj jaką sytuację miałem na ranku. Grałem Fedorem a przeciwnik Werdumem, wiadomo miał brązowy pas i tak. Złapał mnie w klincz, zrobił mi góra jedno uderzenie na łeb, ja chciałem pozycję zmienić i patrzę a ja mam 0 staminy Myślałem, że się przewidziałem i chciałem sobie krople do oczu wlać że gałka za sucha, wybrałem kielicha. Jak on to zrobił Wyrwałem mu się ale tak szybko staminka spadła, że szok;p
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
gałka od parowania punchy prawa // w klinczu zawsze szybko spada stamina nawet jak grasz z kompem wiec bardziej sie opłaca blokowac niz uderzac // PS. Za walke CAF powinni kastrowac
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Czw 30 Cze, 2011
czyli jak ja gram na ustawieniach classic (bo ty koleżko na tsc) to ja blokuje r2 i jak dalej? Kastrować jak kastrować po prostu powinni dodać opcję online gra tylko CAF i spokój, A tak to jest meksyk jak w Libii
_________________ Your not drunk if you can lay on the floor without holdin on
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum