Hejka Odiasz no udalo sie nam zagrac raz z tym netem to chyba nie jest tak jak mowisz bo w iddych grach np. fifa gram bezproblemowo i nic mi sie nie dzieje. A mam lacze bez zadnych limitow tak jak inni i nigdy nie mialem problemow z nim. Widac problem jest jeszcze z tym patchem co maja zrobic moze wtedy bedzie o wiele lepiej z reszta masz moze jakies info kiedy maja go wporwadzic?? bo wyczytalem gdzies na forum ze juz jakas inf. jest jakbys wiedzial ze jest to daj znac mopze dzis tez so sie nam usa zagrac
Jak dołączyć do takiego Fight Campu? Prosze być cierpliwym jestem nowy
dołaczenie do fight campu jest proste musimy byc przyjaciółmi na ps3 i potem wchodzisz go gry do menu. Potem wchodzisz do online, czekasz , ja cie zapraszam ty przyjmujesz zapro i po sprawie. aha i jeszcze jedna sprawa nie mozesz byc w zadnym innym fight campie. zeby dolaczyc do mojego
Zawodnik: Demian Maia
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 75
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Sro 09 Mar, 2011
Moje działają:) Tylko nikt w nich nie gra.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum