Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kindel 3
Autor Wiadomość
BJJfan

Zawodnik: Pudel Koscheck
PSN ID: bartek655
GamerTag: -
Wysłany: Nie 27 Lis, 2011   Kindel 3

Krótko i na temat. Chciałbym sprawić sobie na Mikołaja Amazon Kindle3. Pomyślałem, że może ktoś jest wstanie dopowiedzieć mi coś na temat tego czytnika ebooków lub polecić jakiś inny. Z góry dziękuję, pozdrawiam ;) .

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Wto 29 Lis, 2011   

Ja proponował bym Ci tablet! Ma możliwość czytania e booków i służy do wielu innych zastosowań. Choć wiadomo cena jest kluczowa. Jeżeli masz możliwość dołożenia kaski to idź to kup. Teraz te rzeczy tanieją z dnia na dzień.

Do takich kluczowych porad przy wyborze kieruj się jaki dany tablet ma CPU im większe tym praca przyjemniejsza, ten rok będzie należał do dwu rdzeniowców.

Drugim istotnym elementem jest pamięć RAM i tak samo im więcej tym lepiej.

Pamięć rozbudować można kartami pamięci także easy.

Ja wolałbym poczekać i dołożyć sobie trochę $ i polować na ipada czy coś pokrewnego, teraz wyszła druga generacja. Jak kupisz używkę to koniecznie żeby miała gwarancję itp, przetestujesz na maxa i jak coś nie halo to oddajesz na serwis i dostajesz nowy :mrgreen:

Suma sumarum to cena Kindle3 też jest kusząca.

BJJfan

Wysłany: Sob 03 Gru, 2011   

lcoolmarko85 napisał/a:
Ja proponował bym Ci tablet! Ma możliwość czytania e booków i służy do wielu innych zastosowań. Choć wiadomo cena jest kluczowa. Jeżeli masz możliwość dołożenia kaski to idź to kup. Teraz te rzeczy tanieją z dnia na dzień.

Do takich kluczowych porad przy wyborze kieruj się jaki dany tablet ma CPU im większe tym praca przyjemniejsza, ten rok będzie należał do dwu rdzeniowców.

Drugim istotnym elementem jest pamięć RAM i tak samo im więcej tym lepiej.

Pamięć rozbudować można kartami pamięci także easy.

Ja wolałbym poczekać i dołożyć sobie trochę $ i polować na ipada czy coś pokrewnego, teraz wyszła druga generacja. Jak kupisz używkę to koniecznie żeby miała gwarancję itp, przetestujesz na maxa i jak coś nie halo to oddajesz na serwis i dostajesz nowy :mrgreen:

Suma sumarum to cena Kindle3 też jest kusząca.

Widzisz, tu nie chodzi o cenę... Ja po prostu chcę czytać wygodnie książki. Tablet ma natomiast wyświetlacz LCD, który męczy oczy i psuje oczyska.
Tego IPada mam potraktować jako żart prawda? Wszyscy oprócz zagorzałych apple'owców wiedzą, że IPad jest przereklamowany, a jego wielozadaniowość jest... Nie ma jej...

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

Ja tylko proponuje, a wybór zależy od ciebie :razz: Sam nie mam żadnego tabletu, ale ci którzy mają to są bardzo zadowoleni z Apple, a mieli wcześniej inne firmy. Także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Wiadomo, że ludzie są źli na apple, bo ich nie stać i kupują Samsungi i inne pokrewne firmy i się cieszą. Ja oczywiście nie jestem fanbojem apple bo nie mam jej produktów i nie będę miał. Tak samo jak i auta jedni mają dobre samochody a inni mają lepsze.

LCD nie psuje aż tak wzroku to CRT psuło. Wiadomo, że oczka się męczą, ale możesz sobie je skropić kroplami;-)

BJJfan

lcoolmarko85 napisał/a:
Wiadomo, że ludzie są źli na apple, bo ich nie stać i kupują Samsungi i inne pokrewne firmy i się cieszą.

Sugerujesz, że jestem zawistnym człowiekiem z marginesu społeczeństwa? :mrgreen:
A tak na serio, dał mi na parę dni IPada... Oddałem po jednym. IPad to taka droga przeglądarka internetu

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Nie 04 Gru, 2011   

Oj tam od razu zawistnym :grin: Ja tylko przekazuję co mówią inni, a także bechmarki danych sprzętów :cool:
Sam żadnego nie mam i nie będę miał :razz: bo mnie nie rajcują tego typu urządzenia. Ale lepsze sprzęty innych producentów też są cholernie drogie ponad 1500zł :razz:

Odpowiedz do tematu