Zawodnik: Frank Mir
PSN ID: -
GamerTag: -
Wysłany: Pią 11 Lut, 2011 Kilka pytań =)
Tak jak w temacie Wydaje mi się, że tych pytań nie było jeśli się mylę to sorry:
1. Czy według was lepiej dążyć do specjalizacji CAF'a np. BJJ Fighter czy może wybierać pojedyncze techniki?
2. Dużo tu mówicie o patchach, ja nie mam neta na PS3 ale to się nie długo zmieni i nie wiem czy lepiej ściągać patche czy zostawić starszą wersję?
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC: 0-0-0
Wysłany: Pią 11 Lut, 2011
Patcha i tak będziesz musiał ściągnąć bo nie będziesz mógł online grac! Także teraz zrób sobie superCafa (nie będzie na czerwono).
A co do pytania pierwszego to po prostu wybierz sobie ciosy, które według ciebie są najlepsze i wytrenuj na lev3 i będzie gitara. to też tyczy się submission.
Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC: 9-3-0
Nie chodzi mi o to zeby obrazac wszystkich ..ale nie raz bylo tak ze typ odrazu parter i sub.. ja nie mam cafa gram tylko fighterami ufc..typ i tak ma przewage bo raz ma mocniejszego cafa bo wiekszosc wszystko ma na 100 a i tak robia odrazu sub dla takich to nic tylko jak bomba atomowa prosto w ryj i kij w dupe!
Zawodnik: Roy Nelson
PSN ID: KLIMO1988_PL
Level: 130
Rekord w Lidze OMC: 11-1-0
w0jtek09 napisał/a:
Nie chodzi mi o to zeby obrazac wszystkich ..ale nie raz bylo tak ze typ odrazu parter i sub.. ja nie mam cafa gram tylko fighterami ufc..typ i tak ma przewage bo raz ma mocniejszego cafa bo wiekszosc wszystko ma na 100 a i tak robia odrazu sub dla takich to nic tylko jak bomba atomowa prosto w ryj i kij w dupe!
Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Wysłany: Sob 12 Lut, 2011
KLIMO napisał/a:
w0jtek09 napisał/a:
Betonowe buty i do Wisły !!!!
Szkoda zanieczyszczać i tak już brudnej Wisły . Planuje chodzić na rybki. Kompanie zwartych oddziałów dużo piasku mało worków
Zawodnik: Demian Maia
Level: 75
Wysłany: Nie 20 Lut, 2011
UFC 10 nie ma podziałów na style. Jakby ktoś zapomniał w co gra - tutaj można dodać każdy cios, to nie 09 gdzie każdy miał 8 ciosów na krzyż.
_________________ Numer GG podany głównie do zgłaszania problemów z dostępem do forum. Nie jestem infolinią na temat gry. Wyszukiwarka działa i proszę z niej korzystać:) Jeśli już musisz truć mi dupę o coś, co zostało wyjaśnione 10 razy, przynajmniej się przedstaw. Na anonimy nie odpowiadam.
Zawodnik: Frank Mir
Wysłany: Nie 20 Lut, 2011
Pamiętam że Daante (jeśl się myle to sorry) pisał, że atrybuty SPEED, CARDIO itd. trzeba trenować ciągle. Więc kolejne pytanie pisałeś tą odp. po zainstalowaniu jakiejś łatki? bo mi na progach nie spadają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum