Forum UFC 3 Forum Pride Mode Forum UFC Undisputed 2009 Forum UFC Undisputed 2010 Forum EA MMA Forum Fight Night Champion
Liga OMC Logo

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kariera - Porady
Autor Wiadomość
bartek-brt 
PS3

Zawodnik: Mauricio Shogun Rua
PSN ID: bartek-brt
GamerTag: -
Level: 28
Rekord w Lidze OMC:
4-8-0
  Wysłany: Sob 18 Lut, 2012   Kariera - Porady

Jakieś porady dotyczące kariery? :razz: Nie po to by wymaksować koksa na online ale żeby przyjemnie się grało, ktoś wie jakie są progi statsów?

nitro 
mi to lotto

Zawodnik: Lesner ,Mir i ja sam :)
PSN ID: nitro140680
Level: 60
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012   

Progów nie ma nic nie spada kariera jest bardzo fajna na szybko zrobilem zawodnikiem ufc.Po pierwsze nie da sie zrobic koksa tak mi sie wydaje poniewaz sa 2 rodzaje szkolen tak samo jak w ufc 10 z tym ze w sparingach cwiczac stojke odejda nam pkt z subsmision i odwrotnie cwiczac klinch podnosimy go odchodza graplingi w sumie da sie nad tym zapanowac nie jest to koszmar :smile:

bartek-brt 
PS3

Zawodnik: Mauricio Shogun Rua
PSN ID: bartek-brt
Level: 28
Rekord w Lidze OMC:
4-8-0

jak nic nie spada to elegancko, nie ma jakiejś spiny tylko jest fajnie i przyjemnie jak w ea mma.
a co do gameplanów...dla mnie to chyba jakieś nieużyteczne jest bo pomimo że wykonam taski, wygram walkę to jest pokazane failed...

w0jtek09
Rucham Kozy :D

Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: w0jtek09_PL_
Level: 100
Rekord w Lidze OMC:
9-3-0

Czyli co nie da rady mieć wymaksowanego cafa?

nitro 
mi to lotto

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

robilem mira na adventc poziomie i wyszedl taki se 85 subs strike 80 reszta miedzy 70-80 3 wyuczone subs kimura ,ambar i n-cheak na 3 lev, 2 head kicki na 3 lev i 2 piesci na 3 lev kariera trwa 12 lat miedzy walkami mozna zrobic 2 treningi i koniec nie ma monotoni jak w ufc 10 res -spar ,res-spar tutaj tego nie ma :smile: zaczolem dzisiaj kariere typowym caf zawodnikiem roznica jest napewno na cut scenkach mozna wymyslac jaj kwadratowe muza itd tak samo jest ze sponsorami podpisuje sie kontrakt z sponsorem dokladnie nie wyczailem o co biega bo dopiero startuje z cafem . Chyba da sie zrobic terminatora poniewaz podnaszac jeden skil np.subs ofen/defens zabiera nam ze strike offens/defens i na odwrot kombinacji jest mnostwo idzie to rozgrysc napewno :razz:

Przemek82Tygrys 

Zawodnik: Thiago Silva
PSN ID: Przemek82Tygrys
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012   

Na koniec kariery można edytować cafa czy trzeba być czujnym na skile,atrybuty,ciosy itp. itd.?Wyrobiłbym najłatwiejsze ciosy,a później edytowałbym cafa i dałbym ciosy które mi najlepiej pasują żeby miło się grało. :wink: \ Mam nadzieję,że zrozumieliście,bo ja nie bardzo dzisiaj kumam po wczorajszym i może napisałem coś nie tak.

JarasUFC

Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC:
7-11-0
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012   

Przemek82Tygrys napisał/a:
Na koniec kariery można edytować cafa czy trzeba być czujnym na skile,atrybuty,ciosy itp. itd.?Wyrobiłbym najłatwiejsze ciosy,a później edytowałbym cafa i dałbym ciosy które mi najlepiej pasują żeby miło się grało. :wink: \ Mam nadzieję,że zrozumieliście,bo ja nie bardzo dzisiaj kumam po wczorajszym i może napisałem coś nie tak.

Musisz być czujnym na skile ciosy itp. Po zakończeniu kariery niema mozliwosci edytowania ciosow twarzy ciala skili itd. Zrobilem cafa overall 90 ale zaraz po karierze skasowalem ciulowy zestaw ciosow brak grcko wrestlingu i rzadko gram cafem
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber

ultra997 

Zawodnik: Igor Vovchanchyn
PSN ID: -
GamerTag: jacek997
Wysłany: Pon 20 Lut, 2012   

W sumie to nie temat do pytań ale skoro i tak nikt nie opisuje jak zrobić MEGA CAFa to tu spytam, czy znacie jakiś sposób lub skąd zmontować listę ciosów danego zawodnika (wiadomo aby sklonowac to w CAFie) bo w samej grze znalazłem spisane na kilkunastu stronach :(

edit: powód: zrobić minotaura z swoją gębą :D

mistrzu
Gość

prosze o pomoc mam już staty all po 70 i to jest maks ... a jestem na poziomie expert w ufc gdzie zawodnicy maja po ponad 80 i w ogóle se nie radze jak dalej trenować staty ?

JarasUFC

Zawodnik: Forrest Griffin,GSP,Brock Lesnar,Belfort
PSN ID: jaras1987
Level: 29
Rekord w Lidze OMC:
7-11-0

mistrzu napisał/a:
prosze o pomoc mam już staty all po 70 i to jest maks ... a jestem na poziomie expert w ufc gdzie zawodnicy maja po ponad 80 i w ogóle se nie radze jak dalej trenować staty ?

Masz level 1 dlatego dalej nie mozesz w shop za punkty kup nowego sparingpartnera lub strenght , speed , cardio, footwork
WW: Georges St-Pierre,Matt hughes
LW: Frankie Edgar,Roger Huerta
FW: Chad Mendes,Diego Nunes
BW: Scott Jorgensen,Eddie Wineland,Urijah Faber

grochu85
Gość
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012   Wszystko ladnie pieknie ale...

Maciej pojecie jak zdobyc mistrza w dwoch kategoriach wagowych? Zdobylem tytul w PRIDE i UFC lightheavyweight i zagralem z Frankiem Mirem ktory byl drugi w klasyfikacji heavyweightu i nie dostalem propozycji walki z mistrzem tylko, najpierw walka w pride w middelweight, pozniej w ufc; ale brak walki mistrzowskiej. Nie moge w Customize zmienic kategori wagowej, macie jakies pomysly/doswiadczenia? Czy mam czekac na jakas propozycje?

nitro 
mi to lotto

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012   

Po skonczonej walce masz mozliwosc wyboru z kim bedziesz walczyl. Trzeba wybierac zawodników z innej wagi i z jak najmniejszym rankingiem

grochu85
Gość

Robie w ten sposob, ranking przeciwnika jest akurat dla mnie malo wazny bo na advanced nie mam problemu z wygrywaniem ;-) . Chodzi o to, ze przyjmuje propozycje z kategori wyzej i nizej np. z frankiem mirem ktory w rankingu heavyweight byl drugi; a po walce mam propozyjce na przyklad w pride, a nie dostaje szansy walki o mistrzowski pas w innej kategori wagowej. Moze musze jeszcze poczekac i w koncu dostane propozycje, ale mija juz dziewiaty rok kariery i to srebrne trofeum jescze mi nie wpadlo :-(

lcoolmarko85 
Undisputed Team

Zawodnik: Matt Hughes, Lesnar, JDS, JSP,BigNog,Maia
PSN ID: lcoolmarko
Level: 41
Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

No bo nie dostaniesz maila walki w innej kategorii wagowej jak jesteś w HW :razz: Musisz być w lżejszej wadze :mrgreen: Tak mi się wydaje, z tego co patrzyłem po pucharkach to żeby tam jakiegoś tofika odblokować to musisz skoczyć 2 kategorie wagowe :razz:

O ile sie nie mylę (czasami się zdarza, krytyka będzie karana banem :razz: heheh) to karierę dobrze rozpocząć od wagi MW później awans do LWH i do HW :razz: Wybrać sobie jakiś umiarkowany poziom trudności o do przodu :razz:

Bo jak wiadomo co po niektórzy na forum będą karierę robić kilka razy(są dwa pucharki w karierze jak ktoś rozpocznie na advance to i tak będzie musiał jeszcze raz robić, bo kolejny pucharek jest jak skończysz ten tryb powyżej poziomu expert).

nitro 
mi to lotto

Rekord w Lidze OMC:
0-0-0

to ze ty rozwalasz kazdego to malo wazne zeby zblizyc sie do mistrzostwa musisz walczyc z przeciwnikami z rankingiem jak najnizszym pozatym przy kazdym zawodniku pisze jaka gala bedzie czy maine event czy championship

Odpowiedz do tematu