Marko nie mozna przejsc 2 wagi w gore // np. z MW mozesz przejsc albo do LHW albo do WW /// aha i nie ma trofa ze przejscie kariery na expercie cos ci sie pomyliło kolego
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Ostatnio zmieniony przez JasonX Sro 22 Lut, 2012, w całości zmieniany 1 raz
Cała kariera przelicza się na ok. 93 akcje gamplan jak i wybór bazowego stylu "MMA"nie polecam, styl MMA jest to pusty slot, nie otrzymasz żadnych ciosów jak w przypadku "wrestling" suplex itp. "boxer" launging hook itp. Wybór bazowego stylu MMA automatycznie zabiera ci do 3 akcji które mógłbyś spożytkować na podbudowanie statystyk czy nauczeniu się nowych ciosów.
GamerTag: z0ha_PL
Level: 135
Rekord w Lidze OMC: --
Wysłany: Sro 22 Lut, 2012
Ja nie robie jescze cafa ale widzialem w lh koksa kolo 90 wszystko prawie a nie wiem czy stojka czy parter 90+ juz jest coraz wiecej cafow.
_________________ Spieszmy sie kochac ludzi bo tak szybko odchodza
Doczepie się do tematu i zapytam się na co wpływa poziom trudności w tej części ufc w trybie kariery. Oprócz oczywiście momentu walki. Chodzi mi np: ilość pkt zdobywanych na sparingach/treningach/campach, długość kariery itp
_________________ Być dobrym to za mało, wymagaj od siebie więcej.
Pewnie to samo co w exibition czyli na sparingach przeciwnik bedzie lepszy bedzie wiecej szarpania na treningach //siatka/parter/suby itp odnosnie minigier w ktorych nie ma przeciwnika czyli łapy ,opony,piłki poprostu bedziesz musiał robisz wszystko szybciej
Ja mam pyanie czy mozna gdzies sie nauczyc lowkicka ala Vera jak to było w 2010 i podciagnac go na wyzszy level ??
_________________ "I'm sorry sir, but I'm gonna break your leg" Bas Rutten
Zawodnik: Donald Cerrone, Jose Aldo, Wanderlei Silva
PSN ID: -
GamerTag: -
Wysłany: Sob 25 Lut, 2012
Dostajesz po jakimś czasie możliwość zmiany kategorii wagowej, czy można to zrobić samemu w każdej chwili ?
m313
Zawodnik: anderson silva
PSN ID: -
GamerTag: -
Level: 1
Rekord w Lidze OMC: -
Wysłany: Pon 27 Lut, 2012
witam, mam kilka pytan:
1. co to jest 'bonus technique' w campach przy nauce chwytow?
2. Jak sie oblicza overall?
3. Ile chwytow maja zawodnicy z overall ponad 90?
4. czy ilosc chwytow ma jakies odnieśienie dn overall?
5. Czy lepiej miec duzo chwytow lvl1 czy mniej lvl3?
6. Czy game plans jest uzyteczne przy robie niu dobrego caf'a?
Zrobilem 3 zawodnikow z overall 92 kazdy ale mam zamiar zrobic takiego co ma 96:)
Bloob Gość
Wysłany: Wto 06 Mar, 2012
m313 napisał/a:
witam, mam kilka pytan:
1. co to jest 'bonus technique' w campach przy nauce chwytow?
2. Jak sie oblicza overall?
3. Ile chwytow maja zawodnicy z overall ponad 90?
4. czy ilosc chwytow ma jakies odnieśienie dn overall?
5. Czy lepiej miec duzo chwytow lvl1 czy mniej lvl3?
6. Czy game plans jest uzyteczne przy robie niu dobrego caf'a?
Zrobilem 3 zawodnikow z overall 92 kazdy ale mam zamiar zrobic takiego co ma 96:)
1) nie mam pojęcia z chęcią się dowiem
2) j.w.
3) ile mają zależy od autora, mogą mieć 4,5,6 etc. Jak ktoś ciągle trenuje staty ma mniej czasu na naukę ciosów i ich podnoszenie
4) nie rrozumiem co napisałeś
5) To zależy czy chcesz walczyć efektownie (dużo ciosów) czy efektywnie (silne ciosy)
6) Nie
1) "Bonus technique" to jest bonus do nauki chwytu jeśli chwyt jest typem twojego zawodnika (np subby na nogi są typem sambo, a rzuty to przeważnie judo/wrestling itp)
2) overall jest obliczany ze statystyk postaci
3)zależy ile wytrenujesz
4) nie mają wpływu
5) post wyżej (lvl3 uderza silniej/szybciej i kosztuje mniej energii)
6) Nie
_________________ Być dobrym to za mało, wymagaj od siebie więcej.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum